Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

De aantrekkingskracht van Gaggenau

03 oktober 2018
De aantrekkingskracht van Gaggenau

Het is 1683 als markgraaf Ludwig Wilhelm von Baden aan de rand van het Zwarte Woud zijn bedrijf Gaggenau opricht. De rest is geschiedenis. In 335 jaar tijd heeft Gaggenau zich ontwikkeld van ijzersmederij tot producent van technologisch geavanceerde apparatuur voor de thuiskeuken. Gaggenau is de enige fabrikant van keukenapparatuur met zo’n lange traditie. De rijke geschiedenis vormt ook de basis van het succes van dit oersterke Duitse merk. Een goede reden om hier eens een blog over te schrijven!

Gaggenau: een toonaangevend merk

Gaggenau staat bekend als een toonaangevend merk voor keukenapparatuur. De apparatuur kenmerkt zich door geavanceerde technologie en perfecte functionaliteit. Om een voorbeeld te geven: van de 840 processen die nodig zijn voor het maken van koelkasten, worden er door Gaggenau 813 met de hand uitgevoerd. En hun iconische negentig centimeter brede ovens worden al meer dan dertig jaar met de hand in elkaar gezet. Gaggenau werkt verder samen met professionele chef-koks, om te weten waar zij blij van worden en wat hen frustreert. Daar profiteert u als particulier ook van. En hoewel uiterlijk voor een chef-kok niet cruciaal is, is het bij u in huis juist van groot belang. Daarom wordt alle apparatuur ook prachtig afgewerkt. We laten u graag wat voorbeelden zien:

De aantrekkingskracht van Gaggenau

De aantrekkingskracht van Gaggenau

De aantrekkingskracht van Gaggenau

De aantrekkingskracht van Gaggenau

Meer informatie over Gaggenau

De Gaggenau-keukenapparatuur past zonder twijfel ook perfect in uw keuken. Bent u al nieuwsgierig geworden naar meer? Kijk dan eens op www.gaggenau.com en bekijk alle slimme apparatuur in categorieën als kookplaten, ovens, koffiemachines en wijnklimaatkasten. Of informeer bij onze keukenadviseurs naar de Gaggenau-keukenapparatuur.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.