Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Henk Jan is de nieuwe trotse eigenaar: ‘Mijn droom is uitgekomen’

08 januari 2024
Henk Jan is de trotse eigenaar van deze bijzondere keukenstudio: ‘Mijn droom is uitgekomen’

Henk Jan Haase is sinds september 2023 de trotse nieuwe eigenaar van Keukenstudio Regio Oost. Misschien ben je Henk Jan daar al eerder tegengekomen. Hij werkt inmiddels ruim 7 jaar voor de keukenstudio. “Ik ben blij dat deze mooie kans voorbij kwam”, vertelt hij.

Keukenstudio Regio Oost levert hoogwaardige én trendy keukens. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om iedere dag lekker te koken, je boodschappen op te bergen en méér. “Persoonlijke aandacht staat hier voorop. We hebben voor iedere wens een keuken.”

Al 30 jaar

Het bedrijf in Rijssen bestaat al ruim 30 jaar. Wat ooit begonnen is in een kleine hal, is uitgegroeid tot een schitterende showroom voor een brede doelgroep. Henk Jan heeft alle facetten van de business gezien. “Ik ben in 2017 als medewerker in de showroom begonnen. Even later heb ik me gericht op de marketing en inkoop. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot teammanager.”

We laten jouw wensen uitkomen én jouw verwachtingen overtreffen

In het ruime pand in Rijssen werken nu 13 medewerkers. “We werken hier elke dag met veel passie voor ons vak.” In de showroom zijn de mogelijkheden eindeloos. Henk Jan: “We kunnen voor iedereen de perfecte keuken samenstellen. We willen altijd de verwachtingen overtreffen.”

Het moment: de overname

In 2008 heeft het bedrijf een pittige tijd gehad, vanwege de financiële crisis. Toch is het bedrijf overeind gebleven, mede door mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. Toen zijn werkgever aangaf te willen stoppen omdat hij een stapje terug doet in zijn werkzaamheden, heeft Henk Jan deze kans gegrepen.

“Financieel gezien was het nog best een puzzel, aangezien het een grote stap was”, vertelt hij. “Ik heb heel fijn contact gehad met een adviseur van ING en samen hebben we het geregeld. Er werd echt met mij meegedacht. Ik vind het natuurlijk geweldig dat het is gelukt!”

De toekomst

Henk Jan heeft grote plannen voor de toekomst. Hij vertelt: “We willen de keukens nog beter uitwerken, meer optimaliseren. Onze service is goed, maar we willen nóg meer klaarstaan voor de klant.”

Ook op het gebied van duurzaamheid wil Henk Jan het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Er zijn daarvoor verschillende opties voor de klant, zoals een aanrechtblad van gerecycled materiaal, vaatwassers met energielevel A of een Qooker. “In het pand zijn we ook met veranderingen bezig. De verlichting in de showroom is vervangen met LED lampen. Daarnaast willen we graag zonnepanelen. Duurzaamheid is zeker een speerpunt voor de aankomende tijd!

De uitdagingen van de sector

Wat zijn de uitdagingen waar de sector van Keukenstudio Regio Oost mee te maken heeft en wat heeft de ondernemer gedaan om daarmee om te gaan? Sectorspecialist Trade & Retail Dirk Mulder van ING legt het uit.

“De keukenbranche heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt. Zo is de vraag naar kwalitatieve keukens toegenomen. Daarnaast heeft corona het belang van een goed uitgeruste en functionele keuken bevestigd. Dat heeft onder consumenten bijgedragen aan een verhoogde interesse in keukenrenovaties en -verbeteringen”, vertelt Dirk.

Een grote uitdaging in de keukenbranche is de groeiende vraag naar duurzame oplossingen. Dirk legt uit: “Keukenstudio Oost heeft deze kans aangegrepen door duurzame opties aan te bieden, zoals aanrechtbladen van gerecycled materiaal, energiezuinige vaatwassers en Quooker-kranen. Het bedrijf heeft ook verlichting in de showroom vervangen door energie-efficiënte LED-lampen en is bezig met de installatie van zonnepanelen om hun eigen energievoorziening duurzamer te maken. Het bedrijf heeft zich met succes aangepast aan de veranderende markt. De toenemende interesse van consumenten in duurzame oplossingen laat zien dat de keukenbranche de duurzaamheidsuitdagingen kan omzetten in kansen voor groei en succes.”

Bron: indebuurt.nl

 

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.