Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Uw droomkeuken op maat laten maken? Een goede keuze!

25 november 2020
Uw droomkeuken op maat laten maken? Een goede keuze!

Uw keuken is een afspiegeling van uzelf. Het laat zien wie u bent en hoe u leeft. Wat uw stijl is en waar u van houdt. Hoe een droomkeuken eruit ziet, is voor iedereen dan ook anders. Laat u uw nieuwe keuken ontwerpen bij Keukenstudio Regio Oost, dan kijkt uw persoonlijke adviseur samen met u naar uw specifieke wensen. Zo krijgt u de beste ideeën, oplossingen en adviezen. Wij gaan dus tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

Een keuken op maat laten maken

Wilt u een keuken op maat laten maken? Een landelijke keuken, moderne keuken of designkeuken? Weet dan dat bij ons vrijwel alles mogelijk is. Wij realiseren maatwerk keukens waarbij u zelf kunt kiezen uit allerlei materialen, afwerkingen, kastjes, lades, keukenwerkbladen, inbouwapparatuur en meer. Dat komt omdat wij niet alleen dealer zijn van geweldige topmerken - denk aan Sachsen, Kuhlmann, SASSARI® en Keller Keukens - maar wij ook samenwerken met diverse specialisten. Van interieurbouwers tot schilders en zelfs een smid (waarover hieronder meer): wij schakelen de juiste partijen in om uw keuken te realiseren. Op deze manier hebben wij zelfs al honderden keukens gerealiseerd. Hieronder geven we een voorproefje van vier onlangs gerealiseerde projecten met bijzondere details die u niet in standaard keuken zult vinden.

Moderne keuken met maatwerk ombouw

Rondom de op maat gemaakte kastenwand in deze ultra matte, moderne keuken is een maatwerk ombouw gerealiseerd. Deze is gemaakt van een materiaal in roestkleur, zodat er een strakke robuuste uitstraling ontstaat. Uiteraard is er in de ombouw ook kastruimte gecreëerd, zodat alles netjes kan worden opgeborgen.

Foto 2

Foto 1

Landelijke, handgeschilderde maatwerk keuken

Eén van onze specialiteiten is de handgeschilderde keuken. Op en top maatwerk, want een dergelijke keuken wordt, zoals de naam al zegt, met de hand afgewerkt. Deze opdrachtgever koos voor een landelijke handgeschilderde keuken met prachtige details.

Foto 3

Strakke, moderne maatwerk keuken

Hoogglans wit in combinatie met warm hout: het blijft een prachtige combinatie. Niet voor niets kozen deze opdrachtgevers voor hun strakke, moderne keuken voor een hoogglans wit kookeiland in combinatie met een op maat gemaakt tafel van licht houtfineer en een kastenwand van donker hout-repro.

Foto 4

Houten maatwerk keuken

Warm en sfeervol. Als we deze keuken met maar twee woorden mochten beschrijven, zouden dit die woorden zijn. En in deze schitterende houten maatwerkkeuken zijn zelfs de kleinste details op maat gemaakt. Van de handgrepen op de kastjes tot het unieke werkblad op onder meer het kookeiland. En wat dacht u van de stalen trap - een prachtige staaltje maatwerk van onze smid?

Foto 5

Foto 6

De voordelen van een maatwerk keuken

Een maatwerk keuken heeft genoeg voordelen. Zoals u al aan de projecten hierboven kunt zien, kunt u in een op maat gemaakte keuken volledig uw eigen stijl en uw eigen wensen kwijt. Tot in de kleinste details, denk aan de stalen trap op de laatste foto. Ook kunt u zelf de breedtes en hoogtes aangeven voor uw kastjes en lades - tot op de centimeter. Heeft u vreemde hoeken of scheve muren in uw keuken, dan biedt een maatwerk keuken ook een oplossing. En u krijgt met een maatwerk keuken absolute topkwaliteit.

Nadelen van een maatwerk keuken

Toch moeten we ook één nadeel noemen van een keuken op maat: omdat alles mogelijk is, kunt u eenvoudig verdrinken in alle opties. Gelukkig is daar een oplossing voor: u heeft een ervaren keukenspecialist nodig die u hierbij ondersteunt. Een partij die al vele maatwerk keukens heeft gerealiseerd en dus exact weet wat er moet gebeuren om tot het beste resultaat te komen. En die het 3D-ontwerp van uw nieuwe keuken op maat op een 3D Living Wall kan presenteren: een presentatiewand van twee bij drie meter, waarmee u het idee heeft dat u zo de keuken binnenstapt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt, tot de kleinste details aan toe.

De maatwerk keuken van uw dromen realiseren bij Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost is graag de keukenspecialist die u bij uw nieuwe keuken helpt. Bent u benieuwd naar de keuken van uw dromen? Wilt u graag een persoonlijk keukenontwerp laten maken? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost en maak vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.