Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

4 voordelen van een showroomkeuken (+ ons actuele aanbod)

26 januari 2022
4 voordelen van een showroomkeuken

Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroomkeukens tegen een scherpe prijs te koop aan. De voordelen van die showroomkeukens sommen wij in deze eerste blog van 2022 graag voor u op. En natuurlijk laten wij u ook een greep uit ons huidige aanbod aan showroomkeukens zien - wie weet zit er iets interessants voor u bij!

Voordeel 1: u profiteert van een scherpe prijs

Om te beginnen is de scherpe prijs van een showroomkeuken natuurlijk een groot voordeel. Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Deze keukens moeten immers plaatsmaken voor nieuwe keukens, waardoor wij ze tegen een gunstige prijs kunnen aanbieden. Wilt u wél graag een keuken met alles erop en eraan, maar liggen onze keukens normaal gesproken buiten uw budget. Dan is een showroomkeuken een financieel voordelige optie.

Voordeel 2: u krijgt keukenapparatuur van A-merken

Het tweede voordeel is dat een showroomkeuken helemaal compleet is. De keukenapparatuur zit dus bij de prijs inbegrepen en is bovendien vrijwel altijd van A-kwaliteit. Zo heeft u voor een lage prijs bijvoorbeeld een kookplaat van ATAG, een oven van Gaggenau of een koffiemachine van Miele.

Voordeel 3: u koopt een rijk uitgeruste keuken

Vaak zitten er op een showroomkeuken details die niet standaard zijn, maar die wij in de showroom wel graag aan onze klanten willen laten zien. Zo vindt u in uw nieuwe keuken wellicht wel zeer bijzondere afzuiging, een wijnklimaatkast of een Quooker CUBE: details die u zelf misschien niet had gekozen!

Voordeel 4: ook een showroomkeuken is aan te passen

Kiest u voor een showroommodel, dan weet u precies wat u koopt. Het materiaal, de kleur, de handgrepen: u ervaart het allemaal in het echt. Dat is natuurlijk net iets anders dan wanneer u een keuken vanaf tekening koopt. Maar anders dan de meeste mensen denken is het zéker wel mogelijk om wijzigingen in een showroomkeuken aan te brengen. Zo kan een showroomkeuken met wellicht slechts een kleine aanpassing perfect in uw woning geplaatst worden.

Ons actuele aanbod showroomkeukens

Nieuwsgierig geworden? Op de foto’s hieronder ziet u twee hele verschillende showroomkeukens uit ons huidige aanbod, met daarbij kort wat informatie over de betreffende keuken. Klikt u op de link, dan vindt u meer informatie.

Moderne, greeploze showroomkeuken van Sachsen

Deze lichtgrijze hoogglans/eiken repro showroomkeuken van het gerenommeerde merk Sachsen (model Maja/Lana) mag het toneel verlaten. Voor u dit een unieke kans om een zeer volledig uitgevoerde keuken te bemachtigen. De keuken wordt geleverd inclusief NEFF-keukenapparatuur en is van top tot teen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het werkblad is gemaakt van betonlook kunststof en de keuken is greeploos uitgevoerd.

Moderne landelijke keuken

Deze prachtige topkeuken is voorzien van alle gemakken en heeft een zeer stijlvolle mix van materialen. Dat geeft deze keuken een hele natuurlijke uitstraling. Deze absolute topkeuken heeft zijdemat gelakte kaderfronten en heeft een eikenhouten eettafel. Het eiland is geheel uitgevoerd met voorraadladen en een afvalsysteem.

Showroomkeukens bij Keukenstudio Regio Oost

Staat één van deze twee keukens binnenkort in uw woning? Uiteraard kunnen wij niet precies voorspellen hoe lang de keukens die wij hierboven noemen nog te koop zullen staan. Kijk daarom op deze pagina voor ons actuele aanbod. Komen er nieuwe showroomkeukens te koop, dan plaatsen wij die natuurlijk hier ook. En wilt u een keuken in het echt bekijken, maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.