Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

2 bijzondere keukenwerkbladen uitgelicht: Apavisa Wild Forest en Dekton® Kairos

04 oktober 2021
2 bijzondere keukenwerkbladen uitgelicht: Apavisa Wild Forest en Dekton® Kairos

Af en toe komen er materialen en kleuren op de markt die wij maar al te graag aan u presenteren. Daarom kunt u in onze blogs ook regelmatig lezen over nieuwe merken waar wij mee samenwerken, of trends waarin wij meegaan. In deze blog lichten wij twee bijzondere keukenwerkbladen uit: Apavisa Wild Forest en Dekton® Kairos. Laat u inspireren!

Dekton® als materiaal voor uw keukenwerkblad

Dekton® is een merknaam van het Spaanse familiebedrijf Consentino en wordt gemaakt van grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Hierdoor is Dekton® een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Zo heeft het een hoge krasbestendigheid en is het bestand tegen de meest hardnekkige vlekken, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Verder is Dekton® brand- en hittebestendig en heeft het een hoge weerstand tegen temperatuurveranderingen. En de bijna nul poreusheid van Dekton® zorgt ervoor dat water en andere vloeistoffen niet worden opgenomen. Zo is dit een ideaal materiaal voor een keukenwerkblad.

De marmerlook van Dekton® Kairos

De kleur Dekton® Kairos is verkrijgbaar in een matte uitvoering en een glans uitvoering. Het wordt ook wel vergeleken met statuair marmer: één van de witste marmersoorten op de markt. Als er licht op schijnt, lichten de verfijnde aderen in het keukenwerkblad bleekgrijs op. Daarmee heeft dit materiaal een luxueuse en verfijnde uitstraling. En omdat marmer één van de keukentrends voor 2021 is, is Dekton® Kairos zeker ook een trendy keuze.

De Wild Forest-collectie van Apavisa

Ook de Wild Forest-collectie van het Spaanse merk Apavisa verdient uw aandacht. Apavisa is één van ‘s werelds grootste producenten van hightech keramische tegels. De wereldmarktleider is actief in negentig verschillende landen. En om u een beeld te geven van hun grootte: alleen hun fabriek in Spanje heeft al een vloeroppervlakte van maar liefst 200.000 vierkante meter. Apavisa maakt bovendien gebruik van geavanceerde technieken en komt zo keer op keer met innovatieve producten. Producten zoals de Wild Forest-collectie.

Wild Forest: keukenwerkblad van gepolijst porselein

De Wild Forest-collectie is een keukenwerkblad van gepolijst porselein in een marmer- en steenlook, en daardoor even trendy als Dekton® Kairos. De kleuren antraciet, bruin en grijs hebben in het werkblad de overhand. Het oppervlak is glanzend, wat zorgt voor een zeer fraaie uitstraling die in veel verschillende keukenstijlen past - bijvoorbeeld in moderne keukens.

Keukenwerkbladen bij Keukenstudio Regio Oost

Wilt u na het lezen van dit artikel advies inwinnen over (één van) deze bijzondere keukenwerkbladen? Of bent u benieuwd welke werkbladen wij nog meer kunnen aanbieden? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden in onze keukenshowroom in Rijssen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.