Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews

Kleur in uw keuken met een spoelbak

08 november 2017
Kleur in uw keuken met een spoelbak

Een spoelbak is een product dat u dagelijks, wellicht onbewust, vaak gebruikt. De spoelbak is dan ook een onmisbaar element in iedere keuken. Niet alleen gebruikt u de bak voor het wassen van groente of fruit of het reinigen van uw handen, ook moet u er uw afwas in kunnen doen.

Als echte kookliefhebber is het prettig om te weten dat de standaard breedte van een spoelbak al lang niet meer 35 of 40 centimeter is. Tegenwoordig is 50 centimeter de standaard. Zo past ook een ovenrek of -rooster voor het schoonmaken gemakkelijk plat op de bodem van de spoelbak. Ook heeft u tegenwoordig te maken met verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaal en kleur. En daar is meer keuze in dan u denkt. In deze blog ontdekt u alles over de nieuwste trend in spoelbakken: kleur.

Spoelbakken in wit, zwart, Gun Metal, koper of goud

Verreweg de meeste spoelbakken worden nog steeds uitgevoerd in (glad of geborsteld) roestvrij staal. Niet gek, want rvs sterk is, want staal is tijdloos en is goed te combineren met verschillende keukenstijlen. De laatste jaren komen er echter steeds meer gekleurde spoelbakken op de markt. Op de M.O.W. (dé meubelbeurs van Duitsland met een groot internationaal karakter door exposanten uit 57 landen) zagen wij in september ook dat gekleurde spoelbakken helemaal ‘in’ zijn. Tectonite wit of zwart, maar ook spoelbakken in Gun Metal, koper of goud zijn voor 2018 dé trend. Deze spoelbakken hebben ieder hun eigen uitstraling en eigenschappen. Benieuwd hoe deze gekleurde spoelbakken er in een keuken uitzien? Bekijk dan de foto’s hieronder en laat u inspireren!

Spoelbak Tectonite wit

Spoelbak Tectonite wit

Spoelbak Tectonite zwart

Spoelbak Tectonite zwart

Spoelbak in Gun Metal

Spoelbak in Gun Metal

Spoelbak in koper

Spoelbak in koper

Spoelbak in goudkleur

Spoelbak in goudkleur

Durft u deze trend aan? Kom langs in onze keukenshowroom in Rijssen om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken!

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.