Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews

Stap binnen in uw nieuwe keuken met onze 3D Living Wall

05 september 2018
Stap binnen in uw nieuwe keuken met onze 3D Living Wall

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl? Of kiest u voor een moderne keuken op maat of een luxe design keuken? Onze keukenspecialisten vinden precies die keuken die u zoekt, inclusief de juiste keukenapparatuur. Als uw keukenontwerp klaar is, kijkt u met ons mee op een unieke 3D Living Wall. Door deze presentatiewand van 2 bij 3 meter krijgt u het idee dat u zo uw droomkeuken binnen stapt. In deze blog vertellen wij u hier graag meer over.

Stap 1: uw nieuwe keuken ontwerpen

Wanneer u serieus interesse heeft in een keuken van Keukenstudio Regio Oost gaat uw persoonlijke keukenadviseur samen met u aan de slag. Allereerst worden de maten in uw keuken en natuurlijk al uw wensen in kaart gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de indeling, de keukenapparatuur en de gebruikte kleuren en materialen. Stapje voor stapje komt uw droomkeuken dichterbij. Samen met u schaven wij net zolang tot u tevreden bent. En dan is het moment daar: het keukenontwerp (inclusief alle details) is af!

Stap 2: uw keuken ‘in het echt bekijken’

Nu is het tijd om uw keuken op onze 3D Living Wall te bekijken. U ziet met eigen ogen of er met een kookeiland nog wel voldoende bewegingsruimte in uw keuken is. En of de vloer die u in gedachten heeft wel bij de keukenfronten past. Op de 3D Living Wall ziet u uw keukenontwerp namelijk levensgroot. U kunt zo op ware grootte een goede indruk opdoen van uw nieuwe keuken. Het is bijna alsof u er zelf al in staat. Toch nog liever een andere handgreep of een lichtere kleur werkblad? Uw aanpassingen worden doorgevoerd en zijn meteen op de Living Wall te zien.

Kortom: onze 3D Living Wall geeft u een realistisch beeld en is een unieke manier om te ervaren of u zich 'thuis' voelt in uw toekomstige keuken.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.