Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews

Stoombakoven BORA X BO: stomen tot perfectie

13 november 2023
Stoombakoven BORA X BO: stomen tot perfectie

Bij de naam BORA gaat er vast wel een belletje rinkelen. Met hun kookveld en afzuiging in één product heeft dit razend populaire merk namelijk een ware keukenrevolutie op gang gebracht. De kookplaten met geïntegreerde afzuiging zijn geschikt voor elke keuken. Maar u kunt bij BORA voor méér terecht dan alleen voor koken zonder afzuigkap. BORA heeft namelijk ook een oven geïntroduceerd: BORA X BO.

Een professionele stoombakoven voor thuis

BORA X BO is een professionele stoombakoven voor thuis. Dankzij een optimale warmteverdeling krijgt u met deze oven altijd gelijkmatige kook- en bakresultaten. Zelfs wanneer u besluit om alle drie de bakplaten tegelijk te gebruiken, komen uw gerechten perfect uit de oven. Om een voorbeeld te geven: bakt u voor het Kerstontbijt een grote hoeveelheid croissants af op drie verschillende bakplaten, dan smaken ze allemaal even heerlijk.

BORA X BO, oven met verschillende functies

De oven kent vijf verschillende bedieningsstanden. De handmatige bereiding is perfect voor thuiskoks die de temperatuur en vochtigheid tot op de graad nauwkeurig zelf willen instellen. Wordt u liever een handje geholpen? Voor verschillende gerechten zijn de optimale temperatuur, kooktijd en hoeveelheid stoom opgeslagen. De derde bedieningsstand noemt BORA ‘klassiek’ en is perfect als u overstapt van een conventionele oven naar koken en bakken met stoom. Op het display van de oven worden namelijk de temperatuur- en vochtigheidsinstellingen weergegeven als draaiknoppen - precies zoals u van een oven gewend bent. In dit programma kunt u bakken met hete lucht, bakken met vochtigheid, stomen en heteluchtgrillen.

Uw eigen BORA X BO-kookboek instellen

Verder kent de BORA X BO meerdere speciale bedieningsstanden. Hiermee kunt u onder meer warmhouden, ontdooien, opwarmen, servies voorverwarmen, sous vide-koken, deeg laten rijzen, wecken én brood en broodjes bakken. En tot slot kunt u in de BORA X BO uw favoriete gerechten opslaan. Zo kunt u op uw oven een persoonlijk BORA X BO-kookboek samenstellen.

Een intensief reinigings- en droogprogramma

De BORA X BO is eenvoudig in onderhoud. De oven kent namelijk een intensief reinigings- en droogprogramma - afvegen is niet meer nodig. En dankzij de vaste wateraansluiting en de milieuvriendelijke stoffen die het X BO-reinigingspatroon gebruikt, wordt de oven grondig gereinigd én ontkalkt.

BORA X BO: kook- en bakluchten slim afgevoerd

BORA zou BORA niet zijn als ze niet ook een slimme oplossing hadden bedacht voor het afvoeren van kook- en bakluchten. Door de automatische stoomafzuiging wordt de stoom vóór het automatisch openen van de deur afgekoeld, gefilterd en via de achterkant weggeleid. Het actieve koolfilter absorbeert daarbij alle geuren - zélfs die van vis.

BORA X BO bij Keukenstudio Regio

U leest het: de slimme oven van BORA staat voor vakmanschap en pure kwaliteit. Voor ons is dit dé reden waarom wij deze stoombakoven graag bij u onder de aandacht brengen, in deze blog én in onze keukenshowroom in Rijssen. Kom gerust eens bij ons langs om de oven in het echt te bekijken.

Bron foto: BORA.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.