Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Deze drie keukenstijlen zijn ook in 2020 populair

01 april 2020
Deze drie keukenstijlen zijn ook in 2020 populair

Klassiek, landelijk en modern: deze stijlen worden ook dit jaar het meest gekozen in de keuken van Nederlandse huishoudens.

De klassieke keuken

Een klassieke keuken ziet er elegant en sierlijk uit. De kasten en deurtjes zijn veelal gebroken wit of beige, waardoor de keuken warmte en rust uitstraalt. Maar ook andere kleuren zijn mogelijk, zoals u ook op de foto’s kunt zien. Lichtblauw bijvoorbeeld, of grijs(blauw). Een klassieke keuken heeft vaak een basis van hout en wordt (bij Keukenstudio Regio Oost in ieder geval) met de hand geschilderd.

De nostalgische keuken

Het ligt er verder een beetje aan hoe groot uw keuken is, maar de meeste klassieke keukens kenmerken zich door een knusse sfeer. De klassieke stijl is vaak gebaseerd op het verleden en wordt daarom ook wel een nostalgische keuken genoemd. Dit blijkt uit vormen en details in de keuken, bijvoorbeeld in de wasbak of de handgrepen. Ook een opvallende schouw en een groot fornuis zijn kenmerkend voor een klassieke keuken. Hieronder delen wij enkele nostalgische keukens met u die wij de afgelopen jaren geplaatst hebben, en waar wij zeer trots op zijn.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

De landelijke keuken

Een landelijke keuken heeft vaak een vrij robuuste, maar tegelijkertijd ook warme en sfeervolle uitstraling. Vaak wordt de landelijke keuken geassocieerd met hout, wat u terugziet in de keuken zelf, maar ook in de vloer en in de accessoires. Hout is een natuurlijk materiaal dat wel tegen een stootje kan, en in veel landelijke keukens zijn de fronten nog op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt. Dat geeft de keuken charme en zorgt voor een natuurlijke sfeer. Het hout lijkt bijna onbewerkt en ruw. Door de foto’s hieronder kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen landelijke keuken.

Afbeelding 4

Afbeelding 5

Afbeelding 6

De moderne keuken

De moderne keuken is ongekend populair. Niet vreemd, want het is een stijl die overal bijpast. Een moderne keuken herkent u namelijk vooral aan de strakke lijnen en het minimalistische karakter. Vaak zijn de keukenkastjes greeploos uitgevoerd. Zoveel mogelijk apparaten zijn ingebouwd en het oogt heel strak. De moderne keuken wordt meestal uitgevoerd in hoogglans wit, maar matte keukens in diverse kleuren zijn in opkomst. Steeds vaker worden er houten elementen in de keuken verwerkt om de keuken iets warmer te maken, bijvoorbeeld in het werkblad, de accessoires of door een houten vloer te gebruiken.

Afbeelding 7

Afbeelding 8

Afbeelding 9

De industriële keuken

Een relatief nieuwe stijl binnen de moderne keuken is de industriële keuken, waarin robuuste en stoere materialen zoals beton worden gebruikt. Op de vloer, als werkblad of in accessoires: beton komt op verschillende plekken terug.

Uw nieuwe keuken - klassiek, landelijk of modern

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken - klassiek, landelijk of modern? Al deze stijlen vindt u natuurlijk bij Keukenstudio Regio Oost, waar ervaren keukenadviseurs samen met u de perfecte keuken samenstellen. Kijk ook gerust eens naar onze projecten om meer inspiratie op te doen. Wilt u binnen binnenkort uw nieuwe keuken kopen? Dan is het goed om te weten dat wij u in onze keukenstudio contactloos begroeten en dat wij zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. En ook online - veilig vanuit uw eigen huis - met een keukenadviseur brainstormen over uw nieuwe keuken is mogelijk. Laat u dus gerust verrassen door de vele mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost en maak vrijblijvend een afspraak, bij ons op locatie of online. Een afspraak maken kan via het contactformulier. Wilt u op korte termijn een afspraak inplannen? Dan kunt u ons beter even bellen: 0548 53 03 40.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.