Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews
Uw keukenstudio

Uw nieuwe keuken laten ontwerpen in 3D

Een keuken laten ontwerpen bij Keukenstudio Regio Oost is een unieke ervaring. We kijken samen naar uw wensen en verwachtingen en uw adviseur komt met de beste ideeën, oplossingen en adviezen.
Nieuwe keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen in 3D

Afhankelijk van de situatie bij u thuis wordt een logische indeling bedacht en wordt bepaald welke keukenapparatuur waar in uw nieuwe keuken wordt geplaatst. Hierna wordt een uniek en met de hand getekend ontwerp voor u gemaakt, gevolgd door een 3D-ontwerp. Dit ontwerp komt tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt. Met onze schitterend ingerichte showroom inclusief 3D Living Wall onderscheidt Keukenstudio Regio Oost zich in de keukenbranche. Wilt u ook uw keuken ideeën werkelijkheid zien worden? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Rijssen en ervaar zelf onze mogelijkheden, de expertise van onze keukenadviseurs én de 3D Living Wall.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Bard Nijkamp
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.