Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Nieuw in onze showroom: een keuken in Japandi-stijl

26 april 2024
Nieuw in onze showroom: een keuken in Japandi-stijl

De Japandi-stijl zagen we in 2023 opkomen en blijft ook dit jaar een trend. Het is een fusie van twee designstromingen: Japans en Scandinavisch. De esthetiek en functionaliteit van Scandinavisch design worden gecombineerd met Japanse rust, eenvoud en natuurlijke materialen. Door deze bijzondere combinatie is de Japandi-stijl neutraal, evenwichtig en ambachtelijk. En sinds kort kunt u deze geweldige keukenstijl bij ons in de showroom in het echt bekijken.

Hout in combinatie met natuursteen

In een Japandi-keuken wordt veel hout gebruikt, afgewisseld met keramiek, marmer of natuursteen voor het werkblad. Op onderstaande foto van de koffiecorner in onze Japandi-showroomkeuken ziet u dat heel duidelijk.

Nieuw in onze showroom: een keuken in Japandi-stijl

Contrast tussen licht en donker

De kleurstijl van Japandi kenmerkt zich door neutrale kleuren als (variaties op) wit, beige en zacht grijs met donkere details. In onze showroomkeuken is daarom gekozen voor lichte, strakke, greeploze bovenkasten en donkere onderkasten met een fraaie nerf. Het contrast is - vinden wij zelf - prachtig!

Nieuw een keuken in Japandi-stijl

Japandi, een minimalistisch keukenstijl

Om de keuken minimalistisch te houden, heeft een Japandi-keuken voldoende kastruimte en wordt de keukenapparatuur vaak ingebouwd. Zo ook in onze showroomkeuken, met een inbouw inductiekookplaat en twee ingebouwde ovens van NEFF. Met een Quooker blijft het aanrecht van de keuken rustig, en de kleur Messing Patina past perfect bij de Japandi-stijl. De ingebouwde led-verlichting is praktisch - niets zo vervelend als slecht licht tijdens het koken - en tegelijkertijd sfeervol. Onder de bovenkasten zijn ledspotjes ingebouwd en boven de randafwerking van het werkblad is een strakke ledstrip geplaatst.

Een keuken in Japandi-stijl

Keuken in Japandi-stijl

Een Japandi-keuken stylen

Zoals u al kon lezen is een Japandi-keuken rustig, eenvoudig en strak. Mooie decoratie maakt de keuken extra sfeervol én tot in de puntjes verzorgd. Ter inspiratie delen wij enkele foto’s van de styling in onze showroomkeuken.

Japandi-stijl

Nieuw Japandi-stijl

De Japandi-keuken bij Keukenstudio Regio Oost

We snappen het als u deze keuken zo snel mogelijk in het echt wilt bekijken. Loop gerust eens bij ons binnen in Rijssen als u nieuwsgierig bent. Bent u echt op zoek naar een nieuwe keuken? Dan nemen wij graag de tijd voor u. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost en maak vrijblijvend een afspraak. Wij maken dan een persoonlijk keukenontwerp voor u - wellicht in Japandi-stijl.Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.