Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Medewerker in de spotlight: Henk Jan, eigenaar

28 februari 2024
Medewerker in de spotlight: Henk Jan, eigenaar

Via deze rubriek maak je kennis met het team van Keukenstudio Regio Oost. Het team van mensen dat zich dagelijks inzet om klanten van hun droomkeuken te voorzien. Ontdek wat ze doen, waar ze enthousiast van worden en hoe ze voor de klanten klaarstaan.

Deze keer in de spotlight: Henk Jan Haase. Woonachtig in Rijssen, getrouwd, vader van 3. In zijn vrije tijd zomers vaak te vinden op de fiets voor een mooie tocht met het gezin. In de winter brengt hij graag de avonden door met gezin en familie. Zeg je gezelligheid, dan zeg je dus Henk Jan.

In 2016 begonnen als verkoopadviseur en sinds september 2023 trotse eigenaar van Keukenstudio Regio Oost. In deze 8 jaren ontwikkelde hij zich tot een echte keukenprofessional met hart voor het vak en de zaak. Met het beantwoorden van deze vragen vertelt hij graag nog wat meer over zichzelf en het bedrijf.

Hoe ben je bij Keukenstudio Regio Oost terechtgekomen?

Ik ben in 2016 begonnen als verkoopadviseur. Via via hoorde ik dat ze iemand nodig hadden voor het verkoopteam bij Keukenstudio Regio Oost. Mijn oom was hier destijds ook werkzaam, dus ik wist al dat het een leuk bedrijf was (en is ☺).

Na een bezoek aan de showroom plande ik een gesprek in met Jan (destijds de eigenaar) & Jenny Averesch was erg leuk en positief. We hadden een uurtje gepland, maar na 3 uur was het écht tijd om naar huis te gaan. We hadden toen beide al besloten dat we bij elkaar pasten en daarmee was de samenwerking beklonken.

Welke functie heb je en wat houdt deze functie in?

Ik startte dus als verkoopadviseur. Al snel kreeg ik steeds meer taken erbij. Ik werd verantwoordelijk voor een stuk media en marketing, hield me bezig met het inrichten van het nieuwe orderprogramma, nam een stuk inkoop op me en in 2021 werd ik teammanager.

Begin 2023 kwam voormalig eigenaar Jan Averesch met de mededeling dat hij het bedrijf wilde verkopen. In het verleden (eind 2021 tijdens een zakenreis) had ik samen met Jan besproken dat ik me bijzonder op m’n gemak voel bij Keukenstudio Regio Oost en dat ik ook ambities had (en heb). We bespraken toen dat we in de toekomst de mogelijkheden zouden onderzoeken.

Dat dit in 2023 al werkelijkheid zou worden, had ik niet verwacht (Jan is tenslotte nog niet pensioengerechtigd), maar ik was heel blij dat we de kans op overname serieus hadden bekeken. Het had gelukkig hun voorkeur om het aan mij te verkopen en zo zijn we samen tot een deal gekomen.

Deze nieuwe uitdaging gaf mij veel energie! Een periode van vele gesprekken en te regelen zaken volgde. Inmiddels mag ik mij, sinds september 2023, gelukkige eigenaar noemen van Keukenstudio Regio Oost. Gevolg is wel dat ik me nu vrijwel overal mee bezighoud: verkoop, inkoop, marketing en allerhande zaken die geregeld moeten worden. En natuurlijk het aansturen en motiveren van ons mooie team.

Wat motiveert je om elke dag weer naar je werk te gaan?

Het werken in een prachtige sfeervolle showroom, met een gezellig team waarin iedereen er vol voor gaat. Dát geeft mij werkplezier. Daarnaast geniet ik ervan om mensen hun dromen waar te maken. Te zorgen dat ze een keuken krijgen die de verwachtingen overtreft. En ik doe er alles aan om het proces daar naartoe zorgeloos te laten verlopen. Een tevreden klant is het uiteindelijke doel.

Waarom moeten mensen echt naar Keukenstudio Regio Oost voor een nieuwe keuken?

Naast onze prachtige showroom waarin veel te zien is, bieden we een nog uitgebreider assortiment. De mogelijkheden brengen we helder in beeld. Het realiseren van wensen, of ze zelfs overtreffen, is het credo waar wij ons dagelijks voor inzetten. Voor, tijdens en na de koop zijn wij er voor elke klant. Daarbij hanteren we een scherpe prijsstelling, zodat de klant nooit te veel betaalt.

Welke vaardigheden of expertise wil je graag verder ontwikkelen?

Dit is natuurlijk de vaardigheid van leider zijn, omdat dit nu van mij wordt verwacht. Ik wil een leider zijn die tussen de collega’s staat. Onderdeel van het team blijven, zodat we echt samen knokken voor de beste resultaten.

Wil je nog een tip of inzicht delen?

Door te werken bij een fantastisch bedrijf met mooie producten blijft het geweldig om klanten te voorzien van inspiratie en advies. Dat motiveert mij elke dag om door te gaan. Natuurlijk zijn er altijd taken die wat minder leuk zijn, maar met de juiste motivatie krijg je loon naar werken en kun je veel bereiken!

Je hebt nu kennisgemaakt met Henk Jan, eigenaar van Keukenstudio Regio Oost. Heb je al kennisgemaakt met onze prachtige projecten? Of ben je helemaal niet op zoek naar een keuken maar wil je meer weten over het werken bij Keukenstudio Regio Oost? Kijk dan gerust nog even verder. Heb je nog vragen aan Henk Jan of vragen over onze keukens en werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.