Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Ontdek dé trend van 2017: urban style

17 januari 2017

Er komen steeds meer mensen in onze keukenshowroom die op zoek zijn naar een industriële keuken met een stoere en robuuste uitstraling. In 2017 gaan we deze trend, urban style genaamd, dan ook veel zien. Urban style is een nieuwe stijl waarbij het woord ‘urban’ verwijst naar het stadse leven en naar wonen in oude pakhuizen, werkplaatsen en schoolgebouwen. In deze stijl wordt design gecombineerd met vintage, industriële lampen en zachte materialen zoals leer, wol en denim. Dit combineren van oude en moderne materialen maakt urban style uniek en een tikkeltje nonchalant. Een keuken in urban style is rauw, gedurfd en toont karakter. Prachtige matzwarte bladen, rvs-gelaste tafelpoten, massief houten kasten en ultra moderne keukenapparatuur maken van een urban style-keuken een schitterend geheel.

Urban style-keukens: nu bij Keukenstudio Regio Oost

Bij Keukenstudio Regio Oost gaan we graag mee met de nieuwste trends, vandaar dat wij sinds kort een stoere urban style-keuken in onze showroom hebben staan. Kom ook keukeninspiratie opdoen en loop gerust eens bij ons binnen! Hieronder vindt u alvast een voorproefje van wat u op urban style-gebied bij ons te wachten staat.

[widgetkit id="127" name="Urban, matzwarte showroomkeuken"]

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.