Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Siemens lanceert nieuw assortiment vaatwassers

30 maart 2017
Siemens lanceert nieuw assortiment vaatwassers

Op 1 april aanstaande introduceert Siemens een geheel nieuw assortiment inbouw vaatwassers. Dit nieuwe assortiment is qua design, bedieningspanelen en korven compleet geüpgrade. Ook zijn deze nieuwe vaatwassers standaard voorzien van verschillende innovatieve programma’s en opties.

Briljant shine-systeem

Zo zijn de vaatwassers straks voorzien van het brilliant shine-systeem. Vier innovatieve features zorgen er samen voor dat uw glazen stralend schoon én droog uit de vaatwasser komen.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Ea0RY8LUefc{/youtube}

MachineCare

Ook kennen de machines een nieuw reinigingsprogramma voor extra onderhoud van de vaatwasser: MachineCare. Deze kuipreiniging zorgt ervoor dat kalk en vetresten in slechts negentig minuten volledig verwijderd worden. En dankzij de automatische herinneringsfunctie geeft de vaatwasser zelf de aanbevolen reiniging aan.

emotionlightPro

Ook zijn de modellen straks voorzien van emotionlightPro. Gebruikt u de HomeConnect-app, dan kunt u precies die kleur kiezen die u wilt voor de binnenverlichting: van roze, geel en groen tot paars. Er zijn met de app tot wel 256 kleuren in te stellen. Gebruikt u de HomeConnect-app niet, dan kunt u via het reguliere bedieningspaneel op de vaatwasser zelf tot 6 verschillende kleuren instellen, in de tinten blauw en wit. Overigens is de feature emotionlightPro exclusief voor de Siemens StudioLine-modellen.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=sKVx_eZRqkw{/youtube}

Extra stil programma

Vaatwassers van Siemens worden al gekenmerkt door hun stille werking, maar dankzij het vernieuwde Stil-programma wordt uw vaat straks extra stil gereinigd (-2dB).

Bent u benieuwd naar alle functionaliteiten in de nieuwe vaatwassers van Siemens? Laat u informeren in onze keuken showroom in Rijssen!

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.