Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Novy, een unieke toevoeging in uw keuken

26 september 2018
Novy, een unieke toevoeging in uw keuken

Geen ronkende afzuigkap meer, maar een aangename stilte tijdens het koken. Klinkt u dit als muziek in de oren? Kies dan voor één van onze Novy afzuigkappen. In deze blog vertellen wij er alles over en laten wij meteen verschillende modellen zien. Welke kiest u als toevoeging voor in uw keuken?

Geluidloos, effectief… En prachtig

“De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename, centrale pek in het huis, waar gezellige momenten op smaak gebracht worden. De best mogelijke ventilatieoplossing voor in de keuken speelt daarin een zeer belangrijke rol”, aldus Novy. Het topmerk Novy staat bekend om afzuigkappen die geluidloos en effectief geuren, kookwasem en vet afvoeren. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u terug in kwaliteit, service en techniek. Maar ook in het design, want de modellen van Novy zijn stuk voor stuk prachtig.

Enkele voorbeelden ter inspiratie: welke kiest u?

Novy Zen

Novy Zen

Novy Mood

Novy Mood

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=bYGtnfWbkzY{/youtube}

Novy Up_side

Novy Vision

Novy Vision

Novy Cloud

Novy Cloud

Novy keukenapparatuur

Overigens heeft Novy ook een mooi assortiment met andere keukenapparatuur, waaronder inductiekookplaten. Bekijk deze pagina om hier meer over te weten te komen: Novy. Een afspraak maken en onze keukenshowroom bezoeken kan natuurlijk ook.

Bron foto’s en video: Novy.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.