Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Novy, een unieke toevoeging in uw keuken

Novy, een unieke toevoeging in uw keuken

Geen ronkende afzuigkap meer, maar een aangename stilte tijdens het koken. Klinkt u dit als muziek in de oren? Kies dan voor één van onze Novy afzuigkappen. In deze blog vertellen wij er alles over en laten wij meteen verschillende modellen zien. Welke kiest u als toevoeging voor in uw keuken?

Geluidloos, effectief… En prachtig

“De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename, centrale pek in het huis, waar gezellige momenten op smaak gebracht worden. De best mogelijke ventilatieoplossing voor in de keuken speelt daarin een zeer belangrijke rol”, aldus Novy. Het topmerk Novy staat bekend om afzuigkappen die geluidloos en effectief geuren, kookwasem en vet afvoeren. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u terug in kwaliteit, service en techniek. Maar ook in het design, want de modellen van Novy zijn stuk voor stuk prachtig.

Enkele voorbeelden ter inspiratie: welke kiest u?

Novy Zen

Novy Zen

Novy Mood

Novy Mood

Novy Up_side

Novy Vision

Novy Vision

Novy Cloud

Novy Cloud

Novy keukenapparatuur

Overigens heeft Novy ook een mooi assortiment met andere keukenapparatuur, waaronder inductiekookplaten. Bekijk deze pagina om hier meer over te weten te komen: Novy. Een afspraak maken en onze keukenshowroom bezoeken kan natuurlijk ook.

Bron foto’s en video: Novy.

Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!