Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends

05 juni 2018
Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends

Geef uw keuken een mini-make-over met deze vijf stylingideeën.

1. Kies ook in uw keuken voor planten

Wilt u een minder grote scheiding maken tussen binnen en buiten, kies dan voor planten en bloemen in uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke cactussen, die gemakkelijk in onderhoud zijn. En natuurlijk is ook een mooi boeket bloemen een optie. Boeketten fleuren uw keuken op en u kunt eindeloos variëren met verschillende bloemsoorten.

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends 1   bloemen in de keuken

2. Style met snijplanken

Een snijplank in de keuken is tegenwoordig helemaal ‘in’. En dan niet alleen voor het nodige snijwerk, maar vooral als een stijlvol decoratie item. Van een luxueuze marmeren variant tot een robuust houten exemplaar: er is genoeg keuze. Combineer verschillende groottes, marmer met hout en vierkant met rond voor een extra mooi resultaat.

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends 2   snijplanken

3. Laat uw mooiste servies zien

Flesjes, potjes, glazen, kommetjes, bekers: uw mooiste servies verdient het om gezien te worden. Het is een trend om dit servies niet in kastjes op te bergen, maar juist mooi uit te stallen. Op mooie wandplanken, bijvoorbeeld.

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends 3   servies

4. Kies voor een opvallende prullenbak

Wie zegt dat prullenbakken uitsluitend praktisch zijn, heeft het mis. Tegenwoordig zijn er prullenbakken in de mooiste kleuren en materialen verkrijgbaar. Zo maakt u van een essentieel onderdeel van uw keuken een echte eyecatcher.

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends 4   prullenbak

5. Plaats kunst in uw keuken

Kunst in de keuken zien we nog veel te weinig. Maar juist door kunst in de keuken te plaatsen ontstaat er meer sfeer. Met een mooi kunstwerk laat u bovendien uw persoonlijke stijl nog meer spreken. Het is dan ook de ideale manier om uw keuken een unieke look te geven.

Uw keuken stylen volgens de nieuwste trends 5   kunst

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.