Tel: 0548 53 03 40 | Mail: [email protected]
Of u nu een kippetje wilt klaarmaken of liever kiest voor een heerlijke biefstuk: een combinatie-bereiding van een teppanyaki plaat en een (combi-)stoomoven zorgt voor een super mals en sappig stukje vlees. En geloof ons: als u het eenmaal geprobeerd heeft, wilt u nooit meer iets anders.
Het idee is simpel: op de teppanyaki plaat schroeit u het vlees goed dicht, in de stoomoven gaart u het vlees vervolgens perfect gaar. Andersom kan overigens ook - dan gaart u het vlees eerst in de stoomoven en zorgt de teppanyaki plaat daarna voor een krokant laagje. In deze blog delen wij graag een ultiem vleesrecept met u, eerst bereid op de teppanyaki plaat en vervolgens gegaard in de stoomoven. Het recept is speciaal voor hun eigen kookboek bedacht door een chef-kok van onze partner Gaggenau. Zet u deze Kerst ook een heerlijke rosbief met kruiden en sjalotten in portsaus op tafel?
Tip: u kunt het vlees gerust ’s ochtends al dichtschroeien en ’s avonds pas in de combi-stoomoven verder bereiden.
Wilt u met Kerst dit heerlijke gerecht op tafel zetten, maar heeft u nog geen combi-stoomoven of een teppanyaki plaat? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Rijssen, onze adviseurs helpen u graag.
Eet smakelijk!