Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Op het gebied van keukenapparatuur bent u bij Keukenstudio Regio Oost zeker aan het juiste adres. Niet alleen vindt u bij ons een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken (inbouw)keukenapparatuur, u bent ook verzekerd van bijbehorend, deskundig advies. Onze specialisten kijken graag met u naar uw persoonlijke wensen, en weten dan precies welke keukenapparatuur hierbij aansluit. Zo krijgt u echt uw droomkeuken op maat.

Keukenapparatuur voor elke kook- en keukenwens

Keukenstudio Regio Oost gaat wat betreft keukenapparatuur graag met de tijd mee. Bij ons vindt u dan ook altijd de nieuwste technische snufjes en de mooiste technieken, uiteraard van de meest gerenommeerde merken. Home Connect, kookplaten met de afzuiging erin verwerkt, hightech ovens, professionele fornuizen, intelligente vaatwassers en geavanceerde afzuigkappen. Voor elke kook- en keukenwens vinden wij passende keukenapparatuur.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Bard Nijkamp
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.