Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Ontdek de voordelen van de Quooker Flex

22 mei 2017
Ontdek de voordelen van de Quooker Flex

De Quooker is wellicht geen noviteit meer, maar de Quooker Flex wel! Deze nieuwste kokendwaterkraan in de Quooker-familie is uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Van het wassen van uw verse groenten tot het afspoelen van vieze borden na het eten, van een glaasje koude ranja tot een kopje hete thee, van het koken van pasta tot het snel ontvellen van tomaten, van het schoonspoelen van uw snijplanken tot het schoon houden van uw spoelbak… U begrijpt het waarschijnlijk al, de Quooker Flex is multi-inzetbaar. Bovendien bespaart u met de Quooker Flex tijd, energie én water.

Quooker Flex, prettig en veilig in gebruik

Dankzij de kokendwater-stop geeft de Flex geen kokend water als de uittrekslang is uitgetrokken. Tapt u bijvoorbeeld eerst kokend water voor uw pasta en gebruikt u daarna de uittrekslang om de groenten goed schoon te spoelen, dan blokkeert de kokendwater-stop direct het kokende water. Om kokend water te tappen moet u bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken en de dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. Zo werkt de kraan prettig en veilig, zoals we van Quooker gewend zijn.

Bekijk de Quooker Flex in onze keukenshowroom

De Quooker Flex is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee uitvoeringen: chroom en roestvrij staal. Als Quooker-dealer is ook de Quooker FLEX natuurlijk in de showroom van Keukenstudio Regio Oost te bekijken. We nodigen u dan ook van harte uit om de kraan in onze keukenshowroom uit te proberen!

Ontdek de voordelen van de Quooker Flex

Alle voordelen van de Quooker Flex op een rij

Voor uw gemak zetten we nogmaals alle voordelen op een rij:

  • kokend, warm én koud water uit dezelfde kraan;
  • altijd direct kokend water: een kopje thee zetten, pasta koken of een ovenschaal schoonmaken is zó gepiept;
  • u heeft heerlijk zuiver water: ieder Quooker is namelijk uitgerust met een actief koolfilter;
  • de Quooker Flex is zeer veilig in gebruik;
  • de Quooker Flex is een duurzame investering: bereken op de website van Quooker hoeveel energie en dus geld u kunt besparen;
  • de Quooker is de enige kokendwaterkraan met energielabel A: in sluimerstand (wanneer u de kraan dus niet gebruikt) verbruikt de Quooker 5 cent per dag.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=nFDLg1GmABs{/youtube}

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.