Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Beleef de ultieme GROHE-keukenervaring bij Keukenstudio Regio Oost

23 februari 2022
Beleef de ultieme GROHE-keukenervaring bij Keukenstudio Regio Oost

Wist u dat… De keukenkraan en spoelbak de meest gebruikte onderdelen van uw keuken zijn? Ga maar na: de kraan wordt gebruikt van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. U pakt bijvoorbeeld water om het koffiezetapparaat mee te vullen, wast regelmatig uw handen en maakt in de spoelbak groenten en fruit schoon. Daarom is het belangrijk dat uw keukenkraan én de bijbehorende spoelbak aan uw wensen voldoen. Gaat u bijvoorbeeld voor een traditionele kraan of past een kraan warm-, koud-, kokend-, gekoeld- én bruisend waterkraan beter bij u? En welke kleur kraan en spoelbak past het beste in uw keuken? Het Duitse merk GROHE biedt u tientallen mogelijkheden waarbij design en buitengewone klasse worden gecombineerd. Sinds kort is Keukenstudio Regio Oost inspiration dealer van GROHE en beleeft u in onze showroom de ultieme GROHE-keukenervaring.

Keukenkranen van GROHE

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kokendwaterkraan (de GROHE Red) of voor een watersysteem voor gefilterd, gekoeld én bruisend water (de GROHE Blue). Over deze Blue, een duurzame kraan, kunt u in deze blog meer lezen. Maar GROHE heeft ook ‘gewone’ kranen in het assortiment, waaronder een lood- en nikkelvrije kraan (de GROHE ZERO) en een keukenkraan met uittrekbare handdouche. Kortom: keuze genoeg! Ook heeft dit Duitse merk de SmartControl-functie ontwikkeld, een functie die uw leven in de keuken gemakkelijker maakt. U hoeft niet meer met een hendel te worstelen, maar schakelt de keukenkraan met slechts één druk op de knop in of uit. U kunt dus ook uw elleboog of pols gebruiken om de keukenkraan te bedienen. Om de waterstroom te regelen hoeft u vervolgens alleen maar aan een knop te draaien. Van een ecostroom tot een krachtige straal: u wisselt in een handomdraai. En om de watertemperatuur aan te passen, draait u de knop op de keukenkraan gewoon voorzichtig naar links of rechts.

GROHE bij Keukenstudio Regio Oost

Spoelbakken van GROHE

Ook als het op spoelbakken aankomt staat GROHE voor comfort, flexibiliteit én kwaliteit. Dankzij de gepatenteerde PVD-technologie zijn de spoelbakken bijvoorbeeld tien keer krasbestendiger dan chroom en is het oppervlak maar liefst drie keer zo hard. Daardoor gaan de spoelbakken jarenlang mee. Verder heeft u bij GROHE de keuze uit een enkele, anderhalve of dubbele spoelbak. Uw keuze hangt af van de grootte van uw keuken én van hoeveel ruimte u nodig heeft. Maar heeft u de juiste maat gekozen, dan staat u nóg een keuze te wachten. Gaat u voor een spoelbak met een afdruipgedeelte? En voor een opbouw-, inbouw- of onderbouwspoelbak (waarbij de spoelbak volledig wordt verzonken in het aanrechtblad)?

Beleef de GROHE-keukenervaring bij Keukenstudio Regio Oost

Kleuren voor uw kraan en spoelbak

En natuurlijk wil het oog ook wat. Zowel de kranen als de spoelbakken van GROHE zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, variërend van donker geborsteld Granite Grey (grijs) tot geborsteld Cool Sunrise (goud) en geborsteld Warm Sunset (brons). Hierdoor heeft u volledige keuzevrijheid en zijn de juiste blikvangers voor in uw nieuwe keuken altijd te vinden. Ontdek het zelf bij Keukenstudio Regio Oost, inspiration dealer van GROHE. Wij maken graag een keukenontwerp waarin uw kraan en spoelbak naar keuze fraai uitkomen.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.