Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Kent u deze drie keukentoppers van Miele al?

02 januari 2019
Kent u deze drie keukentoppers van Miele al?

’Immer besser' schreven de oprichters op hun eerste producten. Dit motto loopt als een rode draad door de meer dan honderd jaar lange geschiedenis van Miele. Sinds kort is dit bekende Duitse merk partner van Keukenstudio Regio Oost, en daar zijn wij maar wat trots op. Vandaar dat wij hier graag een blog aan wijden. Want kent u deze drie keukentoppers van Miele al?

Stoomoven met volwaardige oven (combi-stoomoven)

Deze unieke oven laat niets te wensen over. Als volwaardige stoomoven biedt hij talloze voordelen, en daarnaast is het ook een traditionele oven. De oven is beschikbaar in verschillende afmetingen en biedt onder meer de functie Hetelucht Plus. Dit betekent dat door de combinatie van vocht en droge hitte bij het bakken en braden perfecte resultaten worden bereikt. En natuurlijk kent de oven ook andere handige functies, zoals boven- en onderwarmte, intensief bakken en een grill. Voor het ultieme bak- en braadresultaat kunt u met dit apparaat combi-koken, waarbij u gebruik kunt maken van vochtige, hete lucht.

Miele Stoomoven met volwaardige oven (combi-stoomoven)

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Onovertroffen snel en flexibel: dat is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. De kookplaat heeft namelijk een unieke Booster-functie van 7,3 kW. Ook…

  • beschikt het apparaat over een intelligente en doordachte technologie;
  • werkt de kookplaat erg gemakkelijk;
  • en kan deze inductiekookplaat zonder problemen in iedere keuken worden geïntegreerd.

Maar wat écht uniek is aan deze kookplaat, is de geïntegreerde afzuiging in het midden. Hierdoor worden etensluchten meteen bij de bron afgevoerd en blijft uw keuken fris.

Miele Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Wijnklimaatkast

In de wijnklimaatkast van Miele is aan alles gedacht: gekoelde glazen, wijn die is gereed voor decanteren… En zelfs na het openen blijven uw wijnflessen nog goed op temperatuur. De wijnklimaatkast is voorzien van drie afzonderlijk regelbare temperatuurzones. Zo kunnen gelijktijdig drie verschillende soorten wijn - bijvoorbeeld rode wijn, witte wijn, champagne en/of sekt - op de perfecte temperatuur worden bewaard.

Miele Wijnklimaatkast

Miele bij Keukenstudio Regio Oost

Bent u nieuwsgierig naar deze drie keukentoppers van Miele? De genoemde keukenapparatuur is uiteraard verkrijgbaar bij Keukenstudio Regio Oost. Daarnaast vindt u in ons Miele-assortiment ook een combi-oven, een koeler, een koel-vriezer, een vaatwasser en flexinductie. Kom langs in onze showroom in Rijssen en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw (nieuwe) keuken!

Bron foto’s: Miele.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.