Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Siemens Home Connect: uw keukenapparatuur bedienen via WiFi

21 november 2017
Siemens Home Connect: uw keukenapparatuur bedienen via WiFi

We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen hoe het was om niet altijd en overal verbonden te zijn met het internet. Zelfs in de keuken speelt het internet tegenwoordig een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bij de WiFi-bedienbare keukenapparaten van Siemens Home Connect.

Uw Siemens apparaten bedienen met een app

De keukenapparaten van Siemens Home Connect kunnen bediend worden met een speciale app. Het grote voordeel? Meer vrijheid en wooncomfort. En bovendien zijn handleidingen van uw apparaten met deze app verleden tijd. In een handomdraai haalt u in de app de juiste handleiding tevoorschijn met daarin gedetailleerde informatie en tips.

Wat kunt u met de keukenapparatuur van Siemens Home Connect?

De koelkast

De Home Connect koelkast is uitgerust met drie verschillende functies: bediening op afstand, een camera en de bewaargids. Bediening op afstand houdt in dat de app aangeeft wanneer de koelkast niet meer op de juiste temperatuur staat ingesteld, of wanneer u de koelkastdeur per ongeluk open heeft laten staan. De camerafunctie zorgt ervoor dat u waar u ook bent de inhoud van uw koelkast kunt bekijken. Handig wanneer u in de supermarkt staat en twijfelt of u nog genoeg melk of vleeswaren in huis hebt. Tot slot kent de app de bewaargids, een gids die de bewaaromstandigheden voor de boodschappen onthoudt. De app vertelt u hoe producten het beste bewaard kunnen worden en geeft ook informatie over de voedingswaarde van de producten in uw koelkast.

De oven

Wilt u vanavond een ovenschotel eten? Met de Home Connect-app kunt u op afstand uw oven instellen, zodat de oven al voorverwarmd is wanneer u thuiskomt van bijvoorbeeld uw werk. Ook hoeft u met de slimme oven van Siemens niet na te denken over welk programma u moet gebruiken; met één klik in de app wordt uw gerecht op de juiste temperatuur bereidt. En bent u van huis gegaan terwijl de oven per ongeluk nog aan staat? U ontvant een pushmelding en kunt de oven via de app uitzetten.

De vaatwasser

Ook vaatwassers van Siemens zijn beschikbaar met WiFi, zodat u waar en wanneer u dat maar wilt uw vaatwasser kunt aanzetten. Met een paar eenvoudige vragen wordt het beste reinigingsprogramma voor u uitgezocht. Ook geeft de app een pushmelding wanneer de vaatwasser klaar is en gereed is om leeg te ruimen. Tot slot geeft u de app u inzicht in het water- en stroomverbruik van de vaatwasser en herinnert de app u wanneer uw voorraad vaatwastabletten op is.

De koffiemachine

De Siemens Home Connect koffiemachine onthoudt precies wat u lekker vindt. U kunt in de app namelijk uw favoriete koffie opslaan. Ook de sterkte, temperatuur en hoeveelheid (melk) kunt u in de app naar eigen voorkeur aanpassen.

{youtube}/images/siemens_tvc_built in.mp4{/youtube}

Ontdek het zelf!

De keuken van de toekomst is een keuken met slimme WiFi keukenapparaten, die uw leven een stuk comfortabeler maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar Siemens Home Connect? Kom dan langs in onze showroom en ontdek alle voordelen zelf!

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.