Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Twee bijzondere fornuizen voor in een landelijke keuken

15 november 2021
Twee bijzondere fornuizen voor in een landelijke keuken

Acda en De Munnik, Fluitsma & Van Tijn, Veldhuis & Kemper: de Nederlandse muziek kent verschillende bekende duo’s. Maar ook de keukenwereld kent een duo dat vaak hand in hand gaat: de landelijke keuken en het grote fornuis mét oven(s). Zoals u in onze vorige blog al kon lezen zijn de fornuizen van bijvoorbeeld La Germania, Bertazzoni en Falcon een goede keuze voor een landelijke stijl. Deze merken leveren moderne keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit. Maar ook Stoves en Belling leveren prachtige fornuizen. Deze merken staan nog niet op onze website, maar wij zijn er wél dealer van. Daarom laten wij u in deze blog graag kennismaken met deze twee bijzondere, Engelse merken.

Stoves: Engels vakmanschap

Stoves kent een rijke traditie als familiebedrijf in het noorden van Engeland. De fornuizen worden vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt. Dit vakmanschap zorgt ervoor dat de Stoves producten beschikken over een uitmuntende kwaliteit. Het is de liefde van vakmanschap en het oog voor ieder detail dat zorgt voor de uitstraling en kwaliteit van Stoves. Een keuken is tenslotte een visitekaartje van het goede leven. U brengt er samen veel tijd door om te genieten van de lekkerste maaltijden en natuurlijk het gezelschap.

Een Stoves fornuis

Het assortiment van Stoves bestaat uit diverse fornuizen (gas én inductie) met één of zelfs meerdere ovens. Ook heeft het merk verschillende stijlen fornuizen. Naast de Richmond - zie de foto hieronder - zijn er bijvoorbeeld de Sterling en Precision. En het is volledig afhankelijk van de stijl die uw voorkeur heeft welk fornuis bij u past.

De Stoves Richmond gaat in deze keuken heel goed samen met een landelijke, statige stijl.

Belling: eveneens made in Britain

Net als Stoves kent het merk Belling een rijke traditie als familiebedrijf in het noorden van Engeland. En net als de fornuizen van Stoves worden de Belling fornuizen óók nog steeds met de hand gebouwd. Koken met plezier én koken met ambitie is bij Belling al decennialang waar alles om draait. Belling heeft daarom een compleet aanbod aan inductie- én gasfornuizen. De keuze van meerdere energiezuinige ovens, inductiezones die u kunt combineren en kleuren afgestemd op uw keuken zorgen voor een persoonlijke beleving.

Een Belling fornuis

Een fornuis met meerdere ovens: het is de droom voor iedere hobbykok. U kunt daarmee immers meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden zónder te hoeven wachten. Daarnaast zijn deze fornuizen ook ware kunststukjes en passen ze in iedere keuken.

Deze opdrachtgevers hebben gekozen voor een Belling fornuis met een moderne inductiekookplaat.

Stoves en Belling bij Keukenstudio Regio Oost

Wilt u na het lezen van dit artikel advies inwinnen over een fornuis van Stoves of Belling? Kom dan eens langs in onze keukenshowroom in Rijssen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.