Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Maak kennis met onze showroom

26 juli 2023
Maak kennis met onze showroom

Dat er bij ons op locatie in Rijssen showroomkeukens te koop zijn, wist u waarschijnlijk al wel. We hebben er immers onlangs nog een blog over geschreven! Deze keukens verkopen we zodat we onze showroom weer kunnen vullen met nieuwe inspiratie. Maar wat kunt u bij ons eigenlijk nog meer verwachten? Wat is er zoal te zien? In deze blog laten wij u graag kennismaken met onze showroom.

Showroomkeukens als inspiratie

Een keuken online samenstellen? Níet bij Keukenstudio Regio Oost. Want een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn. De volledig ingerichte én gestylde showroomkeukens die op dit moment bij ons in Rijssen staan, zijn stuk voor stuk bedoeld om u te laten zien wat er zoal mogelijk is qua indeling, materialen, kleuren en afwerking.

Kleurencombinaties en materiaalkeuze

Ook liggen, staan en hangen in de showroom diverse stalen voor u klaar. Materialen voor de keukenfronten, grepen, kranen en spoelbakken: u kunt eindeloos combineren. En dat doet u niet alleen. Want welk werkblad past het beste bij uw keukenstijl? Kiest u voor modern greeploos of zoekt u juist een stoere keukengreep? En welke kraan past het beste bij uw huishouden? Samen met een ervaren keukenadviseur bekijkt u op uw gemak waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze adviseur helpt u dus op weg om de juiste kleurencombinaties en materiaalkeuze te maken.

Keukenwerkbladen in allerlei materialen

In onze showroom kunt u onder meer verschillende soorten werkbladen in het echt bekijken, in allerlei materialen. Wat dacht u van…

  • composiet? Composiet bestaat gemiddeld voor 93 procent uit natuursteen. Dit zorgt ervoor dat het blad niet poreus is en u het werkblad bovendien in vele unieke kleuren en verschillende structuren kunt kiezen. Hierdoor is er voor iedere keuken wel een composietstenen werkblad te vinden, of u nu van een landelijke of een moderne stijl houdt.
  • graniet? Een keukenwerkblad van graniet is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief. U heeft de keuze uit drie varianten: gepolijst graniet (hoogglans), gezoet graniet (eiglans) en gebrand graniet (antiek). Ook zijn de bladen verkrijgbaar in verschillende diktes. Bovendien is geen enkele granietsoort hetzelfde, waardoor ieder granieten keukenblad uniek is.
  • keramiek? Een keukenwerkblad van keramiek geeft uw keuken een tijdloze, stijlvolle en strakke uitstraling. Daarnaast is keramiek zeer duurzaam: het is namelijk hitte-, vlek- én krasbestendig. Keramiek is dan ook ideaal voor in iedere keuken, zeker wanneer de keuken dagelijks intensief gebruikt wordt.
  • Topcore? Door de kern van trespa is Topcore een zeer sterk materiaal. De keukenbladen van Topcore zijn verder verkrijgbaar in verschillende varianten, denk aan houtprint, textielprint en steenprint. Er is altijd wel een variant te vinden die bij uw woonstijl past.

Naast deze vier materialen is er nog veel meer mogelijk. Neem hier alvast een online kijkje.

Apparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

In onze showroomkeukens vindt u natuurlijk ook keukenapparatuur. Een oven van Miele, een kookplaat van NEFF, een fornuis van Bertazzoni, een koelvriescombinatie van Siemens, een kraan van Quooker: u vindt bij ons een zeer uitgebreid aanbod van alle topmerken (inbouw)keukenapparatuur. Daarnaast bent u verzekerd van bijbehorend, deskundig advies. Onze specialisten kijken graag met u naar uw persoonlijke wensen, en weten dan precies welke keukenapparatuur hierbij aansluit.

Nieuwsgierig naar alle merken bij Keukenstudio Regio Oost? Bekijk het hier.

Van keuze naar ontwerp

Natuurlijk kunt u bij ons ook direct een ontwerp laten maken. Afhankelijk van de situatie bij u thuis bedenkt onze keukenadviseur een logische indeling. Hierna wordt een uniek en met de hand getekend ontwerp voor u gemaakt, gevolgd door een 3D-ontwerp. Dit ontwerp komt voor u tot leven op een groot scherm.

Afspraak maken?

Hebben wij u met deze blog nieuwsgierig gemaakt en bent u benieuwd naar de opties voor uw nieuwe keuken? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost en maak vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.