Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Kent u PITT cooking al?

28 augustus 2018
Kent u PITT cooking al?

PITT cooking bestaat al een tijdje in keukenland, maar wordt de laatste tijd steeds populairder. Tijd om er een blog over te schrijven, dus. Met PITT cooking worden de kookpitten direct in uw nieuwe keukenblad geïntegreerd. Kortom: u heeft geen kookplaat meer, omdat elke individuele gaspit naadloos in uw aanrechtblad wordt geplaatst.

Voordelen van PITT cooking

PITT cooking kent verschillende voordelen. Allereerst is er natuurlijk het unieke design. De vrijstaande kookpitten zijn zeker niet in iedere keuken te vinden en geven uw keuken dan ook een bijzondere uitstraling. Een ander groot voordeel is dat uw de gaspitten volledig naar eigen smaak kunt indelen. Wat betekent dit? Waar normale kookplaten één vast ontwerp hebben, heeft u bij PITT cooking de keuze uit maar liefst 32 verschillende standaard opstellingen die u met elkaar kunt combineren. U heeft dus veel vrijheid om de grootte, maar ook de afstand tussen de gaspitten te kiezen. Kookt u vaak met meerdere grote(re) pannen tegelijk en heeft u de ruimte in de keuken, dan raden wij aan om voor een ruime opstelling te kiezen. Het feit dat u PITT cooking vrijwel volledig naar eigen smaak kunt inzetten, zorgt er ook meteen voor dat PITT cooking geschikt is voor grote én kleine keukens. U kiest namelijk ook zelf het aantal gaspitten. Drie, vier, zes: het is allemaal mogelijk. Tot slot zijn de pitten gemakkelijk te schoon te houden, zeker wanneer u kiest voor een ruime afstand tussen de gaspitten.

Kent u PITT cooking al? 2

Welke werkbladen zijn geschikt voor PITT cooking?

PITT cooking is geschikt voor veel soorten werkbladen, denk aan composiet, keramiek, glas, terrazzo, beton en graniet.

PITT cooking in het echt zien?

Zeker niet iedereen kiest voor de gaspitten van PITT cooking. Gelukkig kunt u in onze keukenshowroom in Rijssen terecht om PITT cooking in het echt te zien. Nog tot eind 2018 hebben wij een mooie keuken met PITT cooking staan. We zien u graag!

Bron foto’s: PITT cooking.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.