Klanten waarderen ons met een 9.2 57 reviews Bekijk alle reviews

Keukencollectie

Een design, moderne of landelijke keuken? In de keukencollectie van Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd de stijl die bij u past. Ook houden wij rekening met uw budget. Vandaar dat u bij ons ook terecht kunt voor betaalbare keukens voor een kleiner budget en voor showroomkeukens. Van de landelijke moderne keuken tot de hoogglans witte keuken, van rustieke grepen tot greeploos, van een kunststof werkblad tot een stoer keukenwerkblad met betonlook of: onze adviseurs zoeken graag passende antwoorden op al uw keukenwensen.

Onze uitgebreide keukencollectie

Wat alle keukens in onze uitgebreide keukencollectie gemeen hebben, is dat er oog is voor detail. Vormgeving, techniek en functionaliteit staan in onze keukens centraal, of u nu kiest voor een moderne keuken of een klassieke keuken in landelijke stijl. Keukenstudio Regio Oost gaat samen met leveranciers altijd voor het nieuwste van het nieuwste en biedt u daarom in onze showroom altijd een actuele keukencollectie en een ruime collectie keukenapparatuur.

Bezoek onze keukenshowroom in Rijssen

Graag laten wij u in onze keukenshowroom in Rijssen kennismaken met onze topmerken. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod. U kunt naar hartenlust keuken ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw droomkeuken laten samenstellen. Uw keuken komt daarna tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand van 2 bij 3 meter waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Jan Averesch
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Bekijk de genomen maatregelen voor onze klanten.

Verder lezen