Klanten waarderen ons met een 9.2 66 reviews Bekijk alle reviews
Afspraak maken

Laten we een
afspraak maken

Bent u benieuwd naar de keuken van uw dromen? Wilt u graag een persoonlijk keukenontwerp laten maken en meer informatie over het budgetteren van uw keuken? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost en maak vrijblijvend een afspraak. Verstuur onderstaand formulier en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u op korte termijn een afspraak inplannen? Dan kunt u ons beter even bellen: 0548 53 03 40.

Afspraak maken

Vul hierboven uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ons team

Onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme staan voor u klaar.

Onze klanten waarderen niet alleen ons hoge serviceniveau, maar ook het meedenken en de creatieve oplossingen waar wij mee komen.

Heeft u een vraag voor onze klantenservice?

Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie!

Dit jaar gaan wij van maandag 20 juli tot en met zaterdag 1 augustus dicht. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! Vanaf maandag 3 augustus bent u weer van harte welkom in onze showroom! Service en planning zijn tijdens deze periode telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.30 -12.00 uur en van 13.00-17.00 uur (donderdagavond tot 21.00 uur) en zaterdag van 09.30-13.00 uur