Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Dan is dit dé blog voor u

22 juli 2022
Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Dan is dit dé blog voor u

Heel regelmatig updaten wij onze projectenpagina met foto’s van keukens die we recentelijk bij klanten hebben opgeleverd. Moderne keukens, landelijke keukens en industriële keukens: alles komt voorbij. Bij iedere keuken delen wij ook enkele bijzonderheden, bijvoorbeeld over de gebruikte materialen of de geplaatste keukenapparatuur. Zo proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven én u te inspireren voor uw eigen (nieuwe) keuken. In ons klantenmagazine laten wij bij enkele van onze projecten ook de opdrachtgever aan het woord. Drie van die interviews delen wij hier op onze blog nu ook graag met u. Want wie kunnen beter vertellen hoe het is om met ons te werken dan onze klanten?

“Onze keuken is écht compleet door Keukenstudio Regio Oost ingericht”

“Onze ervaring met Keukenstudio Regio Oost is fantastisch. Het meedenken, het aandragen van innovatieve oplossingen en de oprechte betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren”, vertelt Bert Gerritsen in ons magazine. “We hadden vooraf niet duidelijk voor ogen wat we wilden. Hoogglans wit en greeploos - zoveel wisten we al wel. Verder hebben we onze keukenadviseur de vrije hand gegeven. Hij heeft meerdere schetsen gemaakt, zodat we precies konden zien wat er qua indeling mogelijk was. Hij heeft daarbij optimaal gebruikt gemaakt van de beschikbare ruimte. En hij kon ons zelfs aan lampen en andere meubels helpen. Onze keuken is dus écht compleet door Keukenstudio Regio Oost ingericht. Het eindresultaat vinden mijn vrouw en ik nog mooier dan verwacht. Het is natuurlijk spannend om een nieuwe keuken uit te zoeken; de complete opstelling zoals die op papier getekend is kun je nog niet in het echt bekijken. Zodra we onze keuken voor het eerst in het echt zagen, konden wij gaan genieten.”

Tevreden klant Nina Warink

“Mijn vriend Kelvin en ik hechten veel waarde aan de mening van anderen, zeker bij een grote aankoop als een keuken. Kim Kötter heeft ons Keukenstudio Regio Oost aangeraden, en daar zijn we erg blij mee”, vertelde Nina Warink ons. “Wij zijn heel praktisch ingesteld - ik zie liever niet te veel opties en wil niet drie weken twijfelen. Dat voelden ze goed aan: ze schakelden snel. Ze hebben gekeken naar de rest van ons interieur, zodat de keuken hierbij zou aansluiten. Zo zijn we op een mooie combinatie van zwart en wit uitgekomen, met gouden grepen en greeplijsten en een marmerlook werkblad die de keuken net even iets extra’s geven. En ook over de indeling zijn we goed geadviseerd. Ik houd enorm van koken en wilde dus graag veel werkruimte, een grote koelkast, twee ovens en grote voorraadkasten. Ik twijfelde of dit allemaal wel zou passen, omdat onze keuken niet zo groot is. Maar… Het zit er allemaal in! Inmiddels hebben we in Groningen een tweede huis gekocht, en ook hier plaatst Keukenstudio Regio Oost de keuken. We zijn gewoon heel tevreden.”

Bekijk hier de volledige keuken van Nina Warink.

“Alles zat er tot de laatste schroef meteen perfect in”

“Onze keuken is een combinatie van twee showroommodellen, onze eigen wensen én de ideeën van onze keukenadviseur”, aldus tevreden klant Tineke Schuurman. “We hebben de keuken echt sámen met hem uitgezocht, en het eindresultaat mag er zijn. De koelkast en vaatwasser op hoogte vind ik bijvoorbeeld heel fijn in gebruik, net als de kookplaat met afzuiging erin. Het koffienisje is heel sfeervol dankzij de houten planken met ledverlichting eronder en mozaïeksteentjes erachter. De kraan van Quooker die gekookt, gekoeld én bruisend water levert is ideaal voor als de kleinkinderen komen - zij zijn gek op ranja met bubbels. En het witte kookeiland met de houten toplaag en het zwarte, marmeren werkblad is dankzij de grote laden onderin ook heel praktisch in gebruik. Het plaatsen van de keuken is trouwens ook heel soepel verlopen. Je hoort wel eens dat de afwerking nog niet honderd procent is nadat een keuken geplaatst is, maar dat was bij ons niet het geval. Alles zat er tot de laatste schroef meteen perfect in. Kortom: niets dan lof voor Keukenstudio Regio Oost.”

Bekijk hier de nieuwe keuken van Tineke Schuurman.

Ook een tevreden klant worden?

Hebben de reacties van onze opdrachtgevers u over de streep getrokken en mogen wij u ook helpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken? Kortom: wilt u graag een persoonlijk keukenontwerp laten maken en meer informatie inwinnen over het budgetteren van uw keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Hopelijk zien we u snel bij ons in Rijssen!

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.