Klanten waarderen ons met een 9.2 77 reviews Bekijk alle reviews

Projecten

Of u nu op zoek bent naar een landelijke, moderne of design keuken: Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, gerealiseerde projecten in alle stijlen en maten.

Inspiratie voor uw nieuwe keuken

Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u bij Keukenstudio Regio Oost kiezen uit een breed aanbod. Graag laten wij u hieronder zien wat er mogelijk is. Zet lekker een kopje koffie of thee, klik op uw gemak door onze foto’s en laat u inspireren. Wilt u meer ervaren, inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en de nieuwste trends op keukengebied bekijken? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Rijssen.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Jan Averesch
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Gewijzigde openingstijden
  • zaterdag 25-12 (1e kerstdag) en Zondag 26-12 (2e kerstdag) gesloten
  • vrijdag 31-12 (oudejaarsdag) en zaterdag 01 jan. gesloten