Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Roestvrijstaalactie

05 oktober 2017
Roestvrijstaalactie Quooker Flex

In oktober en november koopt u bij Keukenstudio Regio Oost een luxe Quooker Flex rvs (roestvrij staal) voor de prijs van een Quooker Flex chroom! Daarnaast ontvangt u bij aankoop van uw Quooker Flex rvs een gratis Nordic zeeppomp.

De Quooker Flex geeft warm, koud én kokend water en bespaart daarmee tijd, energie, water en ruimte. De kraan is uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water, waarmee u gemakkelijk de spoelbak kunt schoonspoelen en uw groenten kunt wassen. De luxe uitvoering van deze Quooker Flex is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal (rvs). De matte, geborstelde afwerking maakt de kraan tot een echte eyecatcher in uw keuken.

De actie

Koopt u in oktober of november bij Keukenstudio Regio Oost een Quooker Flex, dan wordt er geen meerprijs in rekening gebracht voor de luxe roestvrij stalen (rvs) uitvoering. U koopt dus een Quooker Flex rvs voor de prijs van een Quooker Flex chroom. Hiermee bespaart u maar liefst € 150,-. Ook ontvangt u tijdens de actieperiode bij de aankoop van uw Quooker Flex rvs een gratis Nordic zeeppomp ter waarde van € 95,-.

De actie is alleen geldig op de hierboven genoemde uitvoering en is niet om te zetten in een andere korting.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.