Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Een koffiecorner in uw keuken: laat u inspireren

02 mei 2022
Een koffiecorner in uw keuken: laat u inspireren

Waar de keuken vroeger alleen de plek was waar u kookte, is het tegenwoordig vooral een fijne plek waar u een groot deel van de dag doorbrengt. Daarom wordt de keuken steeds vaker voorzien van alle (luxe) gemakken, zoals een koffiecorner. Dit is een fraai ingerichte plek voor uw koffiemachine en toebehoren - zoals een melkopschuimer - én uw mooiste koffiekopjes en andere accessoires. En het voordeel? U kunt uw bestaande vrijstaande koffiezetapparaat blijven gebruiken en hoeft dus geen (nieuw) apparaat in te bouwen.

Een vrijstaand koffiezetapparaat in uw keuken

Dat eerste kopje in de morgen waarmee u rustig wakker wordt of dat heerlijke ‘sterke bakkie’ na het avondeten: iedere kop koffie is een moment voor uzelf - een moment van puur genieten. En bent u een échte koffieliefhebber, dan is er niets zo lekker als thuis lekkere koffie kunnen zetten. Dat kan een gewone koffie zijn, maar ook een espresso of een specialere koffie met melk. Daarbij is het vrijstaande koffiezetapparaat de laatste tijd weer in opkomst. Niet vreemd ook, want deze apparaten worden steeds vaker uitgerust met allerlei functionaliteiten waarom u thuis uw eigen barista kunt zijn. Bovendien zijn vrijstaande koffiezetapparaten in allerlei formaten, kleuren en stijlen verkrijgbaar. Zo wordt het apparaat hét pronkstuk in uw koffiecorner. En Keukenstudio Regio Oost zorgt dat die koffiecorner een perfecte plek in uw keuken krijgt.

Koffiecorners van Keukenstudio Regio Oost

Steeds vaker leveren wij voor klanten een keuken inclusief koffiecorner. Benieuwd naar de mogelijkheden? Natuurlijk inspireren wij u graag, dus bekijk vooral de foto’s van (recente) projecten hieronder.

Koffiecorner in een stijlvolle, matzwarte keuken

Koffiecorner in een stijlvolle, matzwarte keuken

Koffiecorner in een luxe, strakke keuken

Koffiecorner in een luxe, strakke keuken

Koffiecorner in een strakke, moderne keuken

Koffiecorner in een strakke, moderne keuken

Koffiecorner in een houten maatwerk keuken

Koffiecorner in een houten maatwerk keuken

Koffiecorner in matzwarte Keller design keuken

Koffiecorner in matzwarte Keller design keuken

Op zoek naar een keuken met koffiecorner?

Bent u geïnspireerd geraakt en daarom benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u naar hartenlust keuken ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw droomkeuken mét koffiecorner laten samenstellen. Maak hier uw afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.