Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

5 praktische tips voor het kopen van een nieuwe keuken

18 juli 2017
5 praktische tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een grote aankoop, waar u heel lang plezier van wilt hebben. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk. In deze blog geven wij u 5 praktische tips waarmee u goed beslagen ten ijs komt wanneer u uw nieuwe droomkeuken gaat uitzoeken.

 • Zorg dat u goed weet hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft. U kunt hiervoor een grove schets - voorzien van maatvoering - maken, waarop u duidelijk aangeeft wat de maten van muren en vloeren, maar ook van eventuele ramen en deuren in uw keuken zijn. Zo kan uw keukenadviseur u tijdens de afspraak snel inzicht geven in al uw mogelijkheden.
 • Bepaal vooraf uw budget. Aan de hand hiervan kan uw keukenadviseur voor u uw ideale keuken samenstellen, zonder dat u daarbij voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.
 • Doe alvast inspiratie op voordat u naar een keukenspeciaalzaak gaat. U hoeft de keuken niet tot op de greepjes nauwkeurig in uw hoofd te hebben, maar het is wel handig om bijvoorbeeld te weten wat voor stijl u mooi vindt en welke kleuren u aanspreken. Gaat u voor een moderne keuken, een landelijke keuken of juist een design keuken?
 • Naast stijl en kleurgebruik is het erg prettig als u op voorhand al weet welke keukenapparatuur in uw nieuwe keuken niet mag ontbreken. Wilt u wel of geen koffiezetapparaat laten inbouwen? Kiest u voor een combi-oven of een stoomoven? En staan een vacumeerlade en kokend water kraan wel of niet op uw wensenlijstje? De exacte merken en specificaties van de apparatuur kunt u vervolgens met uw keukenadviseur doornemen.
 • Nadat u uw droomkeuken heeft uitgezocht, moet de keuken natuurlijk ook gerealiseerd worden. Heeft u al professionals op het oog die uw leidingen gaan aan-/verleggen of die het stucwerk of schilderwerk gaan verzorgen? Keukenstudio Regio Oost werkt nauw samen met verschillende partijen en kan uw keukenverbouwing van A tot Z voor u verzorgen.
 • Met deze 5 tips bent u klaar om uw nieuwe keuken uit te zoeken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze keukenadviseurs!

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.