Klanten waarderen ons met een 9.0 92 reviews Bekijk alle reviews
5 praktische tips voor het kopen van een nieuwe keuken

5 praktische tips voor het kopen van een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een grote aankoop, waar u heel lang plezier van wilt hebben. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk. In deze blog geven wij u 5 praktische tips waarmee u goed beslagen ten ijs komt wanneer u uw nieuwe droomkeuken gaat uitzoeken.

 • Zorg dat u goed weet hoeveel ruimte u tot uw beschikking heeft. U kunt hiervoor een grove schets - voorzien van maatvoering - maken, waarop u duidelijk aangeeft wat de maten van muren en vloeren, maar ook van eventuele ramen en deuren in uw keuken zijn. Zo kan uw keukenadviseur u tijdens de afspraak snel inzicht geven in al uw mogelijkheden.
 • Bepaal vooraf uw budget. Aan de hand hiervan kan uw keukenadviseur voor u uw ideale keuken samenstellen, zonder dat u daarbij voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.
 • Doe alvast inspiratie op voordat u naar een keukenspeciaalzaak gaat. U hoeft de keuken niet tot op de greepjes nauwkeurig in uw hoofd te hebben, maar het is wel handig om bijvoorbeeld te weten wat voor stijl u mooi vindt en welke kleuren u aanspreken. Gaat u voor een moderne keuken, een landelijke keuken of juist een design keuken?
 • Naast stijl en kleurgebruik is het erg prettig als u op voorhand al weet welke keukenapparatuur in uw nieuwe keuken niet mag ontbreken. Wilt u wel of geen koffiezetapparaat laten inbouwen? Kiest u voor een combi-oven of een stoomoven? En staan een vacumeerlade en kokend water kraan wel of niet op uw wensenlijstje? De exacte merken en specificaties van de apparatuur kunt u vervolgens met uw keukenadviseur doornemen.
 • Nadat u uw droomkeuken heeft uitgezocht, moet de keuken natuurlijk ook gerealiseerd worden. Heeft u al professionals op het oog die uw leidingen gaan aan-/verleggen of die het stucwerk of schilderwerk gaan verzorgen? Keukenstudio Regio Oost werkt nauw samen met verschillende partijen en kan uw keukenverbouwing van A tot Z voor u verzorgen.
 • Met deze 5 tips bent u klaar om uw nieuwe keuken uit te zoeken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Keukenstudio Regio Oost? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze keukenadviseurs!

  Waarom Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Volg ons
  op social media
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen
  Blijf op de hoogte
  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

  © Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
  Privacy verklaring | Sitemap

  Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media