Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews

Een terugblik op 2020 in de 3 best gelezen blogs

16 januari 2021
Een terugblik op 2020 in de 3 best gelezen blogs

Net als iedereen blikken wij aan het einde van het jaar ook altijd even terug. Eind december blikten we terug op een jaar waarin corona ons (werkende) leven flink op de kop zette. Maar ook terug op het jaar dat we voor klanten weer geweldig mooie keukens mochten realiseren. Én, tot slot, terug op alle mooie blogs die wij met liefde voor u hebben geschreven. Bent u benieuwd welke van die blogs in 2020 het best werden gelezen? Pak er dan een kop koffie bij, plan een half uurtje vrij en scroll naar beneden voor onze top drie. Veel leesplezier!

No. 1 | Écht genieten van wijn? Kies voor een wijnklimaatkast

Het grootste gedeelte van het jaar zat de horeca helaas dicht. Wellicht heeft dit bijgedragen aan de populariteit van onze blog over wijnklimaatkasten. Veel wijnliefhebbers wisten natuurlijk al dat een dergelijk apparaat onmisbaar is voor het thuis bewaren en serveren van de heerlijkste wijnen. Met onze blog hebben wij ook ‘nieuwe’ liefhebbers op het spoor van de wijnklimaatkast gebracht. In deze blog leggen wij alles uit over de wijnkasten van Gaggenau, Miele, Liebherr en Siemens die wij in ons assortiment hebben. Nieuwsgierig geworden? Lees de blog of maak een afspraak in onze keukenshowroom in Rijssen en laat u adviseren over het juiste merk wijnklimaatkast voor uw eigen wensen.

Benieuwd hoe een wijnklimaatkast er in uw keuken uit kan zien? Hieronder delen we graag twee projecten - de één strak en modern, de ander landelijk - waarbij wij ook een wijnklimaatkast mochten leveren.

Luxueuze, strakke keuken

Foto 1

Houten maatwerkkeuken

Foto 2

No. 2 | Home tour bij Kim Kötter

Eerder mochten we al een prachtige landelijke keuken realiseren bij de ouders van Kim Kötter. In 2020 mochten we ook voor haar en haar man Jaap Reesema aan de slag. Voor het stel realiseerden wij een moderne, handgeschilderde keuken. Op onze blog deelden we een video met een volledige home tour, die veelvuldig bekeken werd. Kijkt u liever foto’s? Alle foto’s van de keuken die wij voor Kim en Jaap hebben gemaakt, hebben wij vorig jaar ook bij onze projecten gevoegd: moderne, handgeschilderde keuken. Hieronder alvast een klein voorproefje.

Foto 3

Foto 4

No. 3 | Nieuwe keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

De oplettende kijker ziet het al op de foto’s hierboven: ook bij Kim en Jaap mochten wij een kookplaat met geïntegreerde afzuiging plaatsen. Deze innovatie in de keukenwereld is nog steeds razend populair. Kim en Jaap hebben voor hun inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging gekozen voor het merk Siemens, maar in 2020 werd ook een nieuwe kookplaat geïntroduceerd door een ander gerenommeerd merk: BORA. Sinds het voorjaar van 2020 is de nieuwste kookplaat van BORA namelijk verkrijgbaar, de BORA X PURE. In deze blog leest u er alles over. Fijne bijkomstigheid: u leest in deze blog meteen over de nieuwste 3-in-1 ovens van Pelgrim en ATAG, mocht u de berichtgeving hierover gemist hebben.

Bonus: keuken van Kelvin Boerma en Nina Warink

Kim en haar man Jaap zijn niet de enige BN’ers die in 2020 de weg naar Keukenstudio Regio Oost wisten te vinden. Ook voor influencers Kelvin Boerma, op YouTube beter bekend als Kalvijn, en zijn vriendin, de succesvolle succesvol YouTuber en Instagrammer Nina Warink, mochten we een keuken plaatsen. En gezien hun landelijke bekendheid is het niet gek dat dit project op onze website veel bekeken werd. Vandaar dat deze moderne keuken vol zwart, wit en goud ook in deze blog een plaats verdient. De keuken bekijkt u hier. U kunt ook naar beneden scrollen voor een voorproefje.

Foto 5

Foto 6

Onze plannen voor 2021

Ook in 2021 blijven we u inspireren met nieuws uit de keukenwereld, handige tips en trends. Blijf onze blog dus volgen! En natuurlijk vinden wij het erg leuk als u met ons meedenkt. Heeft u onderwerpen waar u graag over wilt lezen? Bent u ergens benieuwd naar? Of heeft u een algemene vraag waar wij in een blog antwoord op zouden kunnen geven? Laat het ons weten in een mailtje.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.