Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

4 praktische redenen om een showroomkeuken te kopen

28 november 2017
4 praktische redenen om een showroomkeuken te kopen

Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroomkeukens tegen een scherpe prijs te koop aan. De voordelen van die showroomkeukens zijn gemakkelijk op te sommen. In deze blog gaan we hier graag dieper op in.

1. De scherpe prijs

Natuurlijk is, om te beginnen, de scherpe prijs een groot voordeel. Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Showroomkeukens moeten immers plaats maken voor nieuwe keukens, waardoor deze keukens tegen een gunstige prijs aangeboden worden. Voor wie wat minder te besteden heeft, maar wel graag een keuken wil met alles erop en eraan, is een showroomkeuken dan ook een financieel voordelige optie.

2. Keukenapparatuur van A-merken

Het tweede voordeel is dat een showroomkeuken helemaal compleet is. De ongebruikte keukenapparatuur zit bij de prijs inbegrepen. Deze apparatuur is vrijwel altijd van A-kwaliteit. Zo heeft u voor een lage prijs bijvoorbeeld een kookplaat van ATAG, een oven van Gaggenau of een fornuis van Smeg. Bovendien is er geen sprake van schade door gebruik, aangezien de apparatuur nooit eerder is aangesloten. En uiteraard krijgt u bij een showroomkeuken dezelfde garantie op uw apparatuur als wanneer u deze nieuw zou aanschaffen.

3. Een rijk uitgeruste keuken

Vaak zitten er op een showroomkeuken details die niet standaard zijn, maar die wij in de showroom wel graag aan onze klanten willen laten zien. Zo vindt u in uw nieuwe keuken wellicht wel een wijnkoeler, een koffiezetter, een warmhoudlade of een Quooker: details die u zelf misschien niet had gekozen!

4. Wat u ziet is wat u krijgt

Tot slot heeft u bij een showroommodel meteen een goed beeld van uw nieuwe keuken. Wat u ziet is wat u krijgt. U weet precies wat u koopt en komt niet voor nare verrassingen te staan, zoals afwijkende kleuren of materialen. Overigens is het - anders dan de meeste mensen denken - zeker wel mogelijk om wijzigingen in een showroomkeuken aan te brengen. Zo kan een showroomkeuken met wellicht slechts een kleine aanpassing perfect in uw situatie geplaatst worden.

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar onze showroomkeukens? Bekijk dan hier onze actuele collectie showroomkeukens.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.