Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Zaterdag 3 juni

Interieurweken bij Keukenstudio Regio Oost

Bent u van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen, maar mist u het complete plaatje? Plan dan nu uw gratis intake bij onze interieuradviseur! Wij organiseren op zaterdag 3 juni een speciale dag waarop u een afspraak kunt inplannen met een professionele interieurstylist. Ontvang gratis advies en zorg ervoor dat uw nieuwe keuken perfect aansluit bij uw interieur.

Afspraak inplannen

Schrijf u nu in voor
gratis interieur advies

Vul het formulier hiernaast in om u aan te melden voor een gratis intakegesprek met een interieurstylist. Kies uw gewenste tijdstip en verzeker uzelf van een plekje tijdens deze exclusieve dagen. Na het advies van de interieurstylist kunt u direct een keuze maken om aansluitend een adviesgesprek te krijgen met een keukenadviseur. Zo zorgen we ervoor dat uw nieuwe keuken perfect aansluit bij uw interieurwensen.

Mis deze unieke kans niet en schrijf u snel in voor een gratis intakegesprek met een interieurstylist tijdens de Interieurweken bij Keukenstudio Regio Oost!

Afspraak inplannen

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Interieuradvies van Kazi Interieurontwerp

Kazi Interieurontwerp staat zaterdag 3 juni de hele dag (op afspraak) klaar om u van advies te voorzien.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.