Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews
Uw keukenstudio

Uw nieuwe keuken van A tot Z

De knoop is doorgehakt: u wilt een nieuwe keuken. Maar een nieuwe keuken uitzoeken en realiseren, hoe gaat dat eigenlijk precies in z’n werk? Wij vertellen u welk traject u doorloopt als u bij Keukenstudio Regio Oost een nieuwe keuken koopt. Van het moment dat u in onze keukenshowroom in Rijssen over de drempel stapt, tot het moment dat de nieuwe keuken in uw huis wordt opgeleverd.
Stap 1

Uw keukenstijl bepalen

Het ligt misschien voor de hand, maar de eerste stap is uitvinden wat u mooi vindt en wat goed bij uw woonstijl past. Daar komt u alleen maar achter door veel keukens te bekijken en voor uzelf enkele dingen op een rijtje te zetten. Wat vindt u belangrijk qua uitstraling? Wilt u koken op gas of liever op inductie? En welke apparatuur mag niet ontbreken? Hiervoor kunt u op onze website en op onze Pinterest-pagina al veel inspiratie opdoen. Nadat u voor uzelf op een rijtje heeft gezet waar uw nieuwe keuken zeker aan moet voldoen, is het belangrijk om een budget te bepalen. En vervolgens is het tijd om bij ons langs te komen voor een eerste adviesgesprek!
Keukencollectie

Onze uitgebreide keukencollectie

Een design, moderne of landelijke keuken? In de keukencollectie van Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd de stijl die bij u past. Ook houden wij rekening met uw budget.
Stap 2

Uw 3D-keukenontwerp

In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u naar hartenlust keuken ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw droomkeuken laten samenstellen. Samen met u bepalen we wat de ideale opstelling is en werken we dit op een plattegrond uit. Besluit u om met dit ontwerp verder te gaan, dan moet u een klein momentje geduld hebben. Uw persoonlijke adviseur gaat nu namelijk aan de slag met een offerte en een 3D-tekening. Vervolgens komt u nog een keertje bij ons langs om samen met uw adviseur de offerte door te nemen. BIj de offerte zit dan ook een prachtige 3D-tekening waar u een schitterend beeld krijgt van hetgeen u met uw adviseur besproken heeft.
Stap 3

Keukenverbouwing van A tot Z

Na uw akkoord wordt uw keuken ingemeten. Dit betekent dat iemand bij u thuis langs komt om de exacte maten van uw keuken op te meten. Hierna wordt uw keuken besteld… En ongeveer 2 maanden later is uw nieuwe keuken klaar voor montage! Wij zijn gespecialiseerd in het compleet aanbieden van uw keukenverbouwing. Van het demonteren van uw huidige keuken tot het aanleggen van nieuwe leidingen. Van het voorbereiden van de door u gekozen verlichting tot het tegel- en schilderwerk. Van het plaatsen van de nieuwe keuken tot het monteren van uw keukenapparatuur. Wij voeren de planning en regie over de gehele keukenverbouwing: van A tot Z!
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.