Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Koelen, vriezen… Hoe doet u dat anno 2019?

14 mei 2019
Koelen, vriezen… Hoe doet u dat anno 2019?

Koelkasten, vriezers en/of koelvriescombinaties mogen natuurlijk in geen enkele keuken ontbreken. En net als bij andere soorten keukenapparatuur - denk aan kookplaten en afzuiging - zijn ook deze apparaten onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen. Telkens weer worden er nieuwe en geavanceerde technologieën toegepast om de apparatuur nóg beter te laten functioneren. Maar welke trends zijn er voor dit jaar te noemen? Kortom: koelen en vriezen, hoe doet u dat anno 2019? U leest het in deze blog.

De Amerikaanse side-by-side koelkast

Een nieuw type koelkast dat we dit jaar steeds vaker gaan zien is de side-by-side koelkast, ook wel bekend als de Amerikaanse koelkast. Het opvallende aan deze koelkast? Het ruime formaat - de koelkast is met gemak geschikt voor (grote) gezinnen - én het tweedeurssysteem. En dat niet alleen: deze koelkast is in de meeste gevallen voorzien van handige functionaliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een water- en ijsklontjesdispenser? In de meeste side-by-side koelkasten vindt deze functionaliteit - en meer.

Domotica in uw koelkast of koelvriescombinatie

Naast de handige snufjes van de side-by-side koelkast wordt ook domotica in koelkasten en koelvriescombinaties steeds gebruikelijker. Er zijn zelfs al koelkasten verkrijgbaar met een camerafunctie, zodat u waar u ook bent de inhoud van uw koelkast kunt bekijken. Handig wanneer u in de supermarkt staat en twijfelt of u nog genoeg melk of vleeswaren in huis hebt. Dit jaar gaan wij deze vorm van domotica in de keuken meer en meer zien.

Duurzaamheid: belangrijk bij het kiezen van een koelkast

In een eerdere blog schreven wij al eens over de stappen die u kunt zetten in het verduurzamen van uw (nieuwe) keuken. Eén van die stappen sluit nauw aan bij het onderwerp van deze blog: energiezuinige koelkasten en koelvriescombinaties zijn een belangrijke trend. Niet gek ook, want het wordt steeds belangrijker om aandacht te besteden aan uw energiegebruik. Verschillende merken keukenapparatuur die we bij Keukenstudio Regio Oost voeren spelen daar handig op in. U heeft hierdoor bij ons een ruime keuze uit koelkasten en koelvriescombinaties met energielabel A+++.

Duurzaamheid: eten langer en beter bewaren

En we gaan nog even door over het onderwerp duurzaamheid. Koelsystemen worden namelijk steeds efficiënter, waardoor eten langer en beter bewaard blijft. Vrijwel alle moderne koelkasten en koelvriescombinaties worden uitgerust met speciale koelzones voor bijvoorbeeld groenten en fruit of vis en vlees. Dankzij die zones worden specifieke productsoorten op de voor hun perfecte temperatuur gekoeld, waardoor ze langer en beter houdbaar blijven. En dat is natuurlijk beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

De juiste koelkast, vriezer of koelvriescombinatie voor uw keuken

U leest het: koelen en vriezen anno 2019 gebeurt energiezuinig, duurzaam en én efficiënt, waarbij er ook voldoende aandacht is voor uw comfort. Bent u benieuwd welke koelkast, vriezer of koelvriescombinatie voor uw keuken de juiste keuze is? Maak een afspraak en kom langs in onze keukenshowroom in Rijssen, onze specialisten adviseren u graag.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.