Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Bakkermakkers… Opgelet!

13 december 2017
Kitchenaid keukenapparatuur

Wie dit jaar op televisie de bakavonturen van onder andere Hans, Marjolein en Gwen heeft gevolgd, heeft ze regelmatig voorbij zien komen: de keukenmachines van KitchenAid. Bij Heel Holland Bakt stond ook dit jaar namelijk weer de hele keuken vol met bontgekleurde KitchenAid artisan mixers. De deelnemers maakten er de heerlijkste recepten mee.

Keukenapparatuur van KitchenAid

De apparaten van KitchenAid hebben een mooi design, maar zijn vooral praktisch in gebruik. Niet voor niets is dit merk, dat sinds kort ook bij ons verkrijgbaar is, al jarenlang populair.

De apparaten zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn een eyecatcher in uw keuken. En wist u dat KitchenAid niet alleen leverancier is van mixers, snijmachines en keukenmachines, maar ook van…

  • Gas en inductiekookplaten;
  • Ovens, stoomovens en magnetrons;
  • Warmhoudlades;
  • Ijsblokjesmachines;
  • Koel- en vrieskasten;
  • Vaatwassers;
  • En shockfreezers (een uniek product van KitchenAid).

Zo kunt u gerust uw hele keuken uitrusten met keukenapparatuur van KitchenAid.

Thuis bakken met KitchenAid

Thuis bakken met KitchenAid

Ook thuis bakken wordt met KitchenAid gemakkelijk. We sluiten deze blog daarom af met onze vijf favoriete Heel Holland Bakt-recepten. Haal uw ingrediënten uit uw KitchenAid-koelkast, zet alle benodigde pannen op uw KitchenAid-kookplaat, stel de juiste warmte in op uw KitchenAid-oven, laat uw KitchenAid artisan mixer vast warm draaien en dan zeggen wij… Bakkers klaar? Bakken maar!

Chocoladezoenen (technische opdracht)

Chocoladezoenen (technische opdracht)

Het chocoladelaagje moet een beetje kraken, het schuim zuchten en de bodem goed krokant zijn. Robèrt legt u in een bakvideo uit hoe u deze overheerlijke zoenen maakt.

De Jan Hageltaart (van Maarten)

Janny wilde wel een hele doos van deze hagelkoekjes. Een kaskraker dus, dit sublieme taartje met gembercrème en double cream.

Utrechtse spritsen (technische opdracht)

Deze Utrechtse koek zigzagt stevig heen en weer. Let in de bakvideo goed op hoe Robèrt het deeg zo mooi zalvig krijgt.

Apple Cinnamon Rolls (van Gwen)

Apple Cinnamon Rolls (van Gwen)

Een hartverwarmend brood dat tijdens een zondags ontbijtje niet zou misstaan. Met dit onfeilbare appel-kaneel één-tweetje scoort u geheid.

De moeilijke Vesuvio Amaretti (van Hans)

‘Levensgevaarlijk’, noemde Janny dit wulpse taartje. Met een kaneelbavarois in een bitterkoekjes bombe en oma’s appeltaart bodem.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.