Tel: 0548 53 03 40 | Mail: info@keukenstudio.nl
Wie dit jaar op televisie de bakavonturen van onder andere Hans, Marjolein en Gwen heeft gevolgd, heeft ze regelmatig voorbij zien komen: de keukenmachines van KitchenAid. Bij Heel Holland Bakt stond ook dit jaar namelijk weer de hele keuken vol met bontgekleurde KitchenAid artisan mixers. De deelnemers maakten er de heerlijkste recepten mee.
De apparaten van KitchenAid hebben een mooi design, maar zijn vooral praktisch in gebruik. Niet voor niets is dit merk, dat sinds kort ook bij ons verkrijgbaar is, al jarenlang populair.
De apparaten zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn een eyecatcher in uw keuken. En wist u dat KitchenAid niet alleen leverancier is van mixers, snijmachines en keukenmachines, maar ook van…
Zo kunt u gerust uw hele keuken uitrusten met keukenapparatuur van KitchenAid.
Ook thuis bakken wordt met KitchenAid gemakkelijk. We sluiten deze blog daarom af met onze vijf favoriete Heel Holland Bakt-recepten. Haal uw ingrediënten uit uw KitchenAid-koelkast, zet alle benodigde pannen op uw KitchenAid-kookplaat, stel de juiste warmte in op uw KitchenAid-oven, laat uw KitchenAid artisan mixer vast warm draaien en dan zeggen wij… Bakkers klaar? Bakken maar!
Het chocoladelaagje moet een beetje kraken, het schuim zuchten en de bodem goed krokant zijn. Robèrt legt u in een bakvideo uit hoe u deze overheerlijke zoenen maakt.
Janny wilde wel een hele doos van deze hagelkoekjes. Een kaskraker dus, dit sublieme taartje met gembercrème en double cream.
Deze Utrechtse koek zigzagt stevig heen en weer. Let in de bakvideo goed op hoe Robèrt het deeg zo mooi zalvig krijgt.
Een hartverwarmend brood dat tijdens een zondags ontbijtje niet zou misstaan. Met dit onfeilbare appel-kaneel één-tweetje scoort u geheid.
‘Levensgevaarlijk’, noemde Janny dit wulpse taartje. Met een kaneelbavarois in een bitterkoekjes bombe en oma’s appeltaart bodem.
Dinsdag 27 juni tot en met donderdag 29 juni zijn we gesloten.