Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews

Nieuw in ons assortiment: de fraaie keukenwerkbladen van NEOLITH®

29 juni 2021
Nieuw in ons assortiment: de fraaie keukenwerkbladen van NEOLITH®

Maar weinig onderdelen zijn zo belangrijk voor een keuken als het werkblad. Het blad moet qua design en materiaal passen bij de rest van de keuken, maar het moet ook prettig zijn om aan te werken. Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u daarom een ruim aanbod aan bladmaterialen. Graniet, Fenix, hardsteen, beton, composiet, rvs, keramiek, massief hout, glas en terrazzo: voor iedere smaak en iedere wens hebben wij het juiste werkblad. En sinds kort kunnen wij iets nieuws toevoegen aan dit rijtje: NEOLITH®.

NEOLITH®: design en functionaliteit gaan hand in hand

In de keukenlijn van het Spaanse merk NEOLITH® gaan design en functionaliteit, elegantie en robuustheid, esthetische details en technische eigenschappen hand in hand. Het merk heeft een werkblad gecreëerd dat (bij een gematteerde variant) extreem bestand is tegen krassen en hoge temperaturen. Dit werkblad kan dus wel tegen een stootje. En uw pan na het afgieten van de pasta zonder onderzetter op het aanrecht zetten? Dat kan ook gewoon.

Hygiënisch keukenwerkblad van NEOLITH®

Verder is NEOLITH® vlekkenresistent en is de absorptiegraad praktisch nul. Dit keukenwerkblad absorbeert dus geen vocht, sap of etensresten en is daardoor zeer hygiënisch. Ook is het materiaal goed bestand tegen de meeste chemische schoonmaakmiddelen - al zijn die vaak niet eens nodig. Schoonmaken met een sopje van water en groene zeep of allesreiniger is eigenlijk al voldoende. Wel zo gemakkelijk!

Maar liefst 50 modellen werkbladen

Eén van de andere redenen waarom wij blij zijn met NEOLITH® in ons assortiment, is dat dit merk meer dan 50 modellen werkbladen biedt met verschillende afwerklagen en andere opties. Zo is een verstekrand mogelijk, maar ook een afgeronde rand en een gepolijste rand. En die rand kan 20 mm dun zijn, maar ook 15 cm dik. Kortom: er is altijd een afwerking te vinden die bij de designstijl van uw keuken past. Bekijk hieronder alvast wat voorbeelden.

keukenwerkblad van NEOLITH®

keukenwerkblad van NEOLITH®

keukenwerkblad van NEOLITH®

NEOLITH®-keukenwerkblad plaatsen, 25 jaar fabrieksgarantie

Met dit nieuwe merk in ons assortiment geven wij u als klant genoeg keuze. Wat uw smaak ook is, wat uw wensen ook zijn en welke keuken wij ook voor u ontwerpen: NEOLITH® biedt een passend werkblad. Niet voor niets zijn er sinds 2010 wereldwijd al meer dan 150.000 keukenwerkbladen geïnstalleerd. En mogen wij binnenkort ook in uw keuken een NEOLITH®-werkblad plaatsen, weet dan dat het merk maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie geeft.

NEOLITH® spoelbak, passend bij het werkblad

Aanvullend heeft NEOLITH® een speciale lijn voor spoelbakken, NEOLITH® SINKS, die vervaardigd worden van hetzelfde materiaal als dat voor de aanrechtbladen gebruikt wordt. Zo krijgt uw keuken een geïntegreerd en minimalistisch design, omdat het keukenwerkblad en de spoelbak naadloos in elkaar overlopen.

NEOLITH® bij Keukenstudio Regio Oost in Rijssen

Wilt u na het lezen van dit artikel eens wat keukenwerkbladen in het echt bekijken? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden in onze keukenshowroom in Rijssen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.