Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenstijlen

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken wilt u zeker weten dat u een keuken koopt die overtreffend is in stijl, gemak en kwaliteit. Om u zoveel mogelijk inspiratie te bieden, hebben we voor u een overzicht keukenstijlen samengesteld. Elke stijl keukens ziet u terug in onze online keukencollectie. Wilt u passend en eerlijk advies over de keukenstijl in uw woning, bezoek dan een van onze showrooms. Laat u informeren en inspireren!

Combineren van keukenstijlen

Keukenstijlen zien we breed. Uw persoonlijke interpretatie van een keukenstijl maakt de keuken af. U kunt bijvoorbeeld keukenstijlen laten overlappen zoals een landelijke keuken met een fornuis dat tegelijkertijd ook iets nostalgisch heeft. U kunt stijlen combineren zoals een moderne, witte hoogglans keuken met een robuuste tafel van onbehandeld hout. Ook kunt u meerdere keuken stijlen toepassen. Een witte keuken kan modern zijn. Maar een moderne keuken hoeft niet wit te zijn. Alles kan. Alles mag. Het gaat om uw persoonlijke keuken stijl!
Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een magazine vol inspiratie

Bestel hier ons gratis keukenmagazine en lees alles over de laatste trends. Laat u in inspireren door de mooiste keukens en de nieuwste apparatuur. Daarnaast delen we al onze tips voor een nieuwe keuken met u.

Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.