Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews

Metaalkleuren in uw keuken

10 mei 2021
Metaalkleuren in uw keuken

Steeds vaker worden in keukens metaalkleuren toegepast - zeker in moderne keukens. Er zijn al meerdere fabrikanten die kranen, spoelbakken en grepen in gun metal, messing, koper of goud aanbieden. En er is méér, want er zijn zelfs al keukenfronten verkrijgbaar in brons, koper, goud, tin en andere metaalkleuren. Inmiddels vindt u in de keukenshowroom van Keukenstudio Regio Oost meerdere showroomkeukens waarin op de één of andere manier metaal is verwerkt. Nog geen afspraak bij ons gepland of gewoon op zoek naar inspiratie? In deze blog nemen we u alvast mee in deze trend.

Trend voor 2021: metaalkleuren in de keuken

Want een trend… dát kunnen we metaal in de keuken wel noemen. Niet voor niets benoemden we in onze blog over de keukentrends voor 2021 ook al dat we dit jaar veel metallic kleuren, goud, koper en messing gaan zien. En die kleuren zitten in grote, maar ook hele kleine details. Want wist u dat zelfs de greeplijst van uw greeploze keuken in deze tinten uitgevoerd kan worden? Bekijk voor inspiratie bijvoorbeeld eens de keuken van BN’ers Kelvin Boerma en Nina Warink. In hun moderne keuken zijn de kleuren zwart en wit fraai met elkaar gecombineerd en geven de gouden grepen en greeplijsten en het Dekton werkblad in een marmerlook de keuken een luxe tintje. Hieronder een voorproefje.

Foto 1

Kraan én spoelbak in metaalkleur

Een zeer bekende fabrikant die al langere tijd metaalkleuren gebruikt en dus eigenlijk voorop loopt, is Quooker. De alles-in-één-kraan van Quooker voor kokend, warm en koud water - de Quooker Fusion - is namelijk verkrijgbaar in vijf finishes: chroom, rvs en zwart, maar ook goud en messing patina.

Foto 3

Foto 4

En u ziet het al op de foto’s van de gouden en messing Quooker Fusion: onderdeel van de trend is dat ook de spoelbak wordt uitgevoerd in een metaalkleur.

Keukenfronten in metaalkleuren

Zoals in het intro van deze blog beschreven zijn er ook keukenfronten verkrijgbaar in brons, koper, goud, tin en andere metaalkleuren. En in sommige keukens, zoals in onze eigen urban keuken die tijden in de showroom heeft gestaan, zijn het niet de keukenfronten maar andere grote oppervlakken die van een metaalkleur zijn. Hieronder ziet u hoe de ombouw rondom de koelvriescombinatie en wijnklimaatkast is gestuct met een bijzondere kleur.

Foto 5

Onze voorbeeldkeukens met metaalkleuren bekijken?

Er is dus veel mogelijk als u met deze trend mee wilt gaan en u inderdaad metaalkleuren in uw keuken wilt verwerken. Zoekt u meer inspiratie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke keuken? Kom dan in onze keukenshowroom onze persoonlijk samengestelde voorbeeldkeukens bekijken. Uw coronaproof afspraak maakt u hier.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.