Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Nóg meer mogelijkheden voor kookplaatafzuiging: Induction Air van NEFF

11 februari 2020
Nóg meer mogelijkheden voor kookplaatafzuiging: Induction Air van NEFF

We schreven er al vaker over: kookplaatafzuiging. Maar als we u hierover vertelden, ging het vrijwel altijd over het merk BORA. In onze blog eerder dit jaar bijvoorbeeld, waarin wij de BORA Pure introduceerden. Ook andere merken hebben inmiddels een ideale oplossing bedacht om het koken én de afzuiging samen te voegen. Induction Air van NEFF is een heel goed voorbeeld. In deze blog vertellen wij u er alles over.

Induction Air, inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging

In het najaar van 2019 heeft NEFF het assortiment uitgebreid met Induction Air, een inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging. Dit nieuwe model kookplaat is verkrijgbaar in twee formaten: u kunt kiezen tussen een kookplaat van 70 centimeter breed of één van 80 centimeter breed. Beide formaten combineren esthetiek, perfecte functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid en zorgen ervoor dat u ongestoord kunt koken. Zonder nare kookluchten, omdat die direct vanuit de pan worden opgezogen.

Geïntegreerde kookplaatafzuiging: flexibiliteit bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken

De geïntegreerde kookplaatafzuiging biedt bovendien maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken. Of het nu gaat om een vrijstaand kookeiland, een hoekoplossing of een werkblad onder het raam: alles wat u wilt is mogelijk. En in al die situaties is een heftige kooklucht - waardoor u niet ontspannen kunt koken - verleden tijd. In het brede model van 80 centimeter regelt de geïntegreerde luchtsensor zelfs automatisch het ventilatorvermogen - volledig naar uw behoefte. Kookt u met sterke smaken, dan kunt u de afzuiging dus een tandje hoger zetten. Goed om te weten: de beste gesprekken vinden natuurlijk plaats in de keuken, en daar houdt de afzuiging van NEFF qua volume rekening mee.

Handige functies van de inductiekookplaat van NEFF

De nieuwe inductiekookplaat van NEFF heeft bovendien diverse handige functies, om te beginnen flexinductie. Hiermee zet u uw pannen waar u dat maar wilt op de kookplaat. Magnetische velden zorgen er vervolgens voor dat de hitte rechtstreeks naar de pannen wordt overgedragen en dat de kookplaat verder niet verhit wordt. De kookplaat wordt alleen warm daar waar de pannen warmte afstoten. Ook de braad- en kooksensoren, waardoor niets aanbrandt of overkookt, en de handige bediening via TouchControl zullen u bevallen. Verder zijn de filters gemakkelijk bereikbaar en kunnen alle bewegende delen van de afzuiging worden verwijderd en in de vaatwasser worden gereinigd.

Induction Air: twee unieke punten

Een uniek punt dat we graag apart willen uitlichten, is dat u de Induction Air kunt bedienen met Home Connect (lees: domotica). En niet alleen dat: in de Home Connect-app kunt u ook notificaties en herinneringen instellen, bijvoorbeeld voor het vervangen van het actieve-koolfilter. Een ander uniek punt waar we u over willen vertellen, is dat de Induction Air van NEFF - als enige kookplaat op de markt! - onder de kookplaat minder ruimte in beslag dan de bovenste afmetingen suggereren. De kookplaat van 70 centimeter breed past daardoor in een nis van 60 centimeter.

Induction Air in het echt bekijken?

Zoals u kunt lezen heeft de Induction Air van NEFF genoeg voordelen. Bent u voor uw nieuwe keuken op zoek naar een innovatief kooksysteem dat perfect in uw moderne droomkeuken past én waarmee u van die vele voordelen kunt genieten? De Induction Air van NEFF is beschikbaar vanaf maart 2020. Maak alvast vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs en kom in het nieuwe jaar langs in onze keukenshowroom in Rijssen.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.