Tel: 0548 53 03 40 | Mail: [email protected]
Bent u nog op zoek naar een heerlijk dessert voor na de rosbief met kruiden en sjalotten in portsaus? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt het Kerstdiner niet beter afsluiten dan met deze chocoladetaart, die wordt gegarneerd met een compote van rood fruit, chocoladeschotsen, vers fruit, bladzilver en eetbare bloemen. Natuurlijk zijn de beste chocoladetaarten degenen waarbij de binnenkant heerlijk zacht en smeuïg blijft en wij kunnen u alvast vertellen: dat geldt voor deze. Het is een recept van onze partner Miele, die speciaal voor de Kerstdagen een driegangenmenu maakte.
{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=gmpbACG3k1UP{/youtube}
Bent u na het lezen van dit recept enthousiast geworden over de mogelijkheden van de (combi-)stoomoven die deze chocoladetaart zo smeuïg maakt? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Rijssen, onze adviseurs helpen u graag.
Eet smakelijk!
Bron: Miele.