Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Uw bestaande keuken een upgrade geven: zó kunt u dit doen

26 september 2019
Uw bestaande keuken een upgrade geven: zó kunt u dit doen

Is uw keuken toe aan een nieuwe uitstraling, maar is een nieuwe keuken (helaas) nog niet binnen handbereik? Geen nood, want ook met relatief kleine aanpassingen kunt u - samen met Keukenstudio Regio Oost - een andere gewenste uitstraling creëren. Wij tippen u vier aanpassingen waarvoor u vandaag nog terecht kunt in onze showroom.

Kies voor nieuwe keukenapparatuur

Omdat keukenapparatuur voor een groot deel de uitstraling van uw keuken bepaalt, is het (deels) vervangen ervan een snelle én effectieve manier om uw keuken een andere look te geven. Denk bijvoorbeeld aan het fornuis, de oven, de kookplaat en/of de afzuigkap. Met het oog op de toekomst is het verstandig om dan ook de mogelijkheden van die verschillende apparaten eens goed te bekijken. Zo zijn er tegenwoordig hele goede stoomovens verkrijgbaar waarin u ook sous vide kunt koken. Ten tijde van de aanschaf van uw vorige oven was deze mogelijkheid er wellicht nog niet, en kiest u voor een dergelijke oven dan kunt u weer voor jaren vooruit. En kookt u nu op gas, dan loont het ook om eens naar inductie te kijken, een comfortabele, milieuvriendelijke en efficiënte manier van koken. Bovendien is inductie is heel goed te combineren met een geïntegreerd afzuigsysteem, en dat scheelt weer een schouw aan de wand.

Kies voor nieuwe keukenapparatuur

Kies een andere kraan

De kraan is wellicht wel het meest gebruikte onderdeel in uw keuken, dus een beetje extra aandacht hiervoor kan geen kwaad. Vervang uw standaard variant eens door een kraan met een kleurtje, denk aan koper, goud of zwart. Of kies voor een (gekleurde) Quooker Fusion: een kraan voor kokend, warm en koud water en, als u hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. En natuurlijk is ook de Quooker Flex een goede optie: de enige Quooker-kraan met een handige, flexibele uittrekslang. Naast warm, koud en 100°C kokend water kan de Flex ook koel bruisend en gefilterd water geven, als u hem combineert met de Quooker CUBE. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is.

Kies voor nieuwe keukenapparatuur

Verander de fronten

Een iets grotere ingreep waarmee u uw keuken een nieuwe uitstraling kunt geven is het aanpassen van de keukenfronten. U vervangt dan de deuren- en ladefronten óf laat deze door ons overschilderen. Let wel op: afhankelijk van het materiaal waarvan uw keukenfronten zijn gemaakt is het schilderen wel of niet mogelijk. Nieuwe keukenfronten zijn natuurlijk altijd een mogelijkheid.

Verander de fronten

Vervang het werkblad

De finishing touch van uw keuken zit voor een groot deel in het aanrechtblad. En ook deze kunt u laten vervangen. Een beton(look), Terrazzo®, roestvrij staal, massief hout of Fenix: de keuze is reuze en ieder type aanrechtblad is door onze professionals relatief gemakkelijk (én snel) te vervangen. Op onze website vindt u ons gehele assortiment keukenwerkbladen. Neem bij de keuze van een nieuw blad ook meteen de spoelbak mee - misschien niet direct in het oog springend, maar wel fijn om deze naadloos aan te laten sluiten. En een nieuw aanrecht zorgt er ook voor dat u met een frisse blik naar de achterwand kunt kijken.

Onze keukenadviseurs kunnen u verder helpen

Dit waren ze, de vier aanpassingen waarvoor u vandaag nog bij Keukenstudio Regio Oost terecht komt. Nieuwsgierig geworden naar meer? Maak dan een afspraak met onze keukenadviseurs, zodat zij u verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.