Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

2 opvallende keukentrends voor het najaar van 2022

21 november 2022
2 opvallende keukentrends voor het najaar van 2022

U bent inmiddels van ons gewend dat wij ieder jaar de keukentrends voor het komende jaar met u delen. En we horen u nu denken: “Het is toch nog maar oktober?” Inderdaad, in deze blog delen wij nog niet de trends voor 2023 met u. Wat u wél kunt verwachten? We lichten twee opvallende keukentrends uit die wij dit najaar zien opkomen.

Trend 1: zachte, warme tinten

De kleuren oud-roze en leem - een zachte, klei-achtige natureltint - veroveren dit najaar de keukenwereld. En ook andere tinten die warmte brengen in het interieur doen het goed. Niet vreemd ook, want natuurlijke tinten maken van uw keuken een oase van rust. Het is dan ook een aangenaam alternatief voor de zwarte en donkere keukens die we de laatste jaren veel hebben gezien (en die overigens nog steeds onverminderd populair zijn).

Tip: wilt u in uw eigen keuken zachte, natuurlijke tinten toepassen dan is het een aanrader om eerst een moodboard te maken. Pinterest is wellicht voor u nog onbekend terrein, en daar brengen wij graag verandering in. Wij leggen u https://www.keukenstudio.nl/blog/152-keukeninspiratie-een-moodboard-maken-op-pinterest in deze blog daarom graag uit hoe u met Pinterest de mooiste moodboards kunt maken.

Trend 2: een warmwit marmeren keukenwerkblad

Keukens met natuurproducten zoals hout en natuursteen zijn dé trend van dit moment. Ook marmertinten zijn in de keuken daardoor weer helemaal terug van weggeweest. We zien dit bijvoorbeeld terug in keukenwerkbladen in een warmwitte marmerlook. Dit zijn keramieken of composieten bladen met een marmerstructuur. Zo combineert u het mooie van marmer met het praktische van natuursteen.

Tip: naast een marmeren aanrechtblad kunt u ook kiezen voor een marmeren achterwand. En wilt u het marmer liever iets subtieler verwerken in uw nieuwe keuken, kies dan voor marmeren accenten.

De nieuwste trends in onze keukenshowroom

Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke, maar zeker ook een uitdagende taak. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Keukenstudio Regio Oost helpen we u graag op weg. Daarom laten we u in deze blog ook de laatste keukentrends zien. Wilt u liever uw mogelijkheden in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze keukenshowroom in Rijssen.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.