Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews

Merk in de spotlight: Bertazzoni

01 maart 2023
Merk in de spotlight: Bertazzoni

Er zijn van die merken… Daarbij klopt ieder detail. Als u het ons vraagt, is Bertazzoni hier een perfect voorbeeld van. In deze blog ontdekt u waarom juist dit merk één van onze persoonlijke favorieten in.

Dít is Bertazzoni

Al meer dan 140 jaar helpen de kooktoestellen van Bertazzoni mensen de beste maaltijden op tafel te zetten. Het Italiaanse merk - alle producten worden gemaakt in Emilia-Romagna - heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van de kwaliteit van zijn engineering en passie voor eten en familie. Ook u kunt met Bertazzoni-producten met precisie, flair en smaakvol koken. Of zoals ze zelf zeggen: Italiaans koken in het hart van uw huis, dát doet u met de stijl van een Bertazzoni.

Een Bertazzoni fornuis

De fornuizen van Bertazzoni plaatsen we vaak in landelijke, robuuste keukens. De fornuizen hebben namelijk een stoer karakter, dat perfect in deze keukenstijl past. Bekijk het met eigen ogen:

Nieuwsgieirg naar meer foto’s? Bekijk het hele project.

Andere keukenapparatuur van Bertazzoni

Naast prachtige en praktische fornuizen kunt u uw keuken ook vullen met andere keukenapparatuur van dit Italiaanse merk. Van inbouwovens tot kookplaten en van koelkasten tot afzuigkappen: Bertazzoni heeft het allemaal in het assortiment - en wij als Keukenstudio Regio Oost dus ook.

Professional Serie van Bertazzoni

Haar gehele assortiment heeft Bertazzoni opgedeeld in vier indrukwekkende series. De Professional Serie is een samensmelting van uitstekende techniek, tijdloos design en de laatste technologie. In het bijzonder vestigen we even uw aandacht op de verkrijgbare kleuren in deze serie, die zijn uitgevoerd in hoogglans autolak. De panelen worden zelfs gemaakt in exact dezelfde ruimte als de beroemde Italiaanse sportauto’s. Voor de fornuizen heeft u de keuze uit zes hoogglans kleuren, voor de inbouwapparatuur is een speciale kleur samengesteld met een zijde matte afwerking: Carbonio, een bijna zwarte kleur.

Een voorbeeld uit de Professional Serie ziet u op de foto hieronder:

Modern Serie van Bertazzoni

De Modern Serie weerspiegelt een echt Italiaans verhaal van design en stijl. Glas en hoogwaardige metalen worden stijlvol met elkaar gecombineerd. Het resultaat is een hedendaags en tegelijkertijd ook tijdloos design. Het brede scala aan uitvoeringen en materialen zorgt dat er voor iedere keuken een passende oplossing is. En goed om te weten: sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in de matzwarte afwerking Carbonio, waar we u net over vertelden. Deze afwerking doet denken aan de lakafwerking op luxueuze sportwagens. Andere beschikbare kleuren zijn onder meer roestvrijstaal, koper, zink en matzwart.

Een voorbeeld uit de Modern Serie ziet u op de foto hieronder:

Master Serie van Bertazzoni

Bertazzoni’s Master Serie combineert de stijl van de horeca keuken met geavanceerde technologie en verfijnd Italiaans design. Apparatuur uit deze serie is praktisch, elegant en heeft een stoere uitstraling. De serie beslaat een groot assortiment fornuizen dat u kunt combineren met diverse koelkasten, afzuigkappen en afwasautomaten. Een tipje van de sluier: omdat de serie geïnspireerd is op horeca-apparatuur, zijn de bedieningsknoppen groot en intuïtief in gebruik en de handgrepen ergonomisch en handig in gebruik. En naast roestvrijstaal biedt de Master Serie ook afwerkingen in hoogwaardig matte poeder coating. Deze matte afwerking is bijzonder duurzaam én eenvoudig te reinigen.

Een voorbeeld uit de Master Serie ziet u op de foto hieronder:

Heritage Series van Bertazzoni

De laatste serie waar we u iets over vertellen, is niet de minste. We hebben het over de Heritage Series: fornuizen, inbouwovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vaatwassers die qua stijl geïnspireerd zijn op de eerste Bertazzoni-fornuizen, door Napoleone Bertazzoni in het begin van de 20e eeuw gemaakt. Deze keukenapparaten hebben dus een klassieke stijl. De verchroomde handgrepen zijn bijvoorbeeld replica’s van de originele, hout gestookte Bertazzoni fornuizen. Uiteraard zijn alle apparaten wél voorzien van hedendaagse moderne technologieën.

Een voorbeeld uit de Heritage Serie ziet u op de foto hieronder:

Bertazzoni bij Keukenstudio Regio

U lees het: Bertazzoni staat voor vakmanschap en pure kwaliteit. Daarnaast is het een heel veelzijdig merk. Voor ons zijn dit dé redenen waarom wij dit merk graag bij u onder de aandacht brengen, in deze blog én in onze keukenshowroom in Rijssen. Kom gerust eens langs om uw diverse mogelijkheden in het echt te bekijken en meer informatie in te winnen.

Bron foto’s: Bertazzoni.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.