Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

3 inspirerende tips voor liefhebbers van een moderne keuken

12 september 2018
3 inspirerende tips voor liefhebbers van een moderne keuken

Een strakke keuken met uitsluitend rechte rechte lijnen en vormen. Wit hoogglans. Greeploze keukenkasten. Veel mensen hebben hetzelfde beeld bij een moderne keuken, maar… De mogelijkheden zijn juist eindeloos! In deze blog: drie inspirerende tips voor liefhebbers van moderne keukens.

Tip 1: combineer hoogglans met afwijkende materialen

Moet een moderne keuken wit en hoogglans zijn? Zeker niet. Hoewel wit binnen deze stijl wel de meest voorkomende kleur is, zorgt dit júist voor veel mogelijkheden. Combineer een wit hoogglans kookeiland bijvoorbeeld eens met een eikenhouten kastenwand. Kies voor witte hoogglans kasten in combinatie met een betonnen werkblad. Of plaats barkrukken met een zachte, stoffen bekleding aan het kookeiland. Dit soort afwijkende materialen maken iedere moderne keuken sfeervol én anders dan anders.

3 inspirerende tips voor liefhebbers van een moderne keuken   tip 1

Tip 2: durf voor iets anders te gaan dan wit (en ga voor urban)

Wellicht heeft u op onze website of social media de urban style keuken al wel eens voorbij zien komen. Ook dit is een typisch voorbeeld van een moderne keuken, zei het redelijk out of the box. In deze stijl wordt strak design gecombineerd met vintage, industriële lampen en zachte materialen zoals leer, wol en denim. Matzwarte bladen, massief houten kasten en ultra moderne keukenapparatuur maken van een urban style moderne keuken een schitterend geheel.

3 inspirerende tips voor liefhebbers van een moderne keuken   tip 2

Tip 3: kies juist niet voor een strakke afwerking

Een stoere keuken met een betonnen vloer, onafgewerkte (het liefst ruwe stenen) muren of robuuste houten accessoires. Een moderne keuken mag ook een tikkeltje stoer zijn. Het hoeft niet allemaal strak en afgewerkt te zijn.

3 inspirerende tips voor liefhebbers van een moderne keuken   tip 3

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van moderne keukens bij Keukenstudio Regio Oost? Breng dan een bezoek aan onze keukenshowroom in Rijssen.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.