Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Merk in de spotlight: AEG

20 maart 2024

Het is 1887 als in de Duitse hoofdstad Berlijn het merk AEG wordt gelanceerd. Sinds de oprichting - inmiddels dus bijna 150 jaar geleden - heeft dit merk nooit genoeg genomen met ‘goed genoeg’: AEG blíjft innoveren. Sinds kort vindt u de vernieuwende keukenapparatuur van AEG ook in de keukenshowroom van Keukenstudio Regio Oost. Twee producten brengen wij in deze blog graag bij u onder de aandacht.

AEG Comfortlift-vaatwasser

De vaatwasser in- en uitruimen is niet de leukste klus. Daarom introduceert AEG een oplossing die het werk misschien niet leuker, maar wél gemakkelijker maakt: de Comfortlift-vaatwasser. Met deze vaatwasser met lift bewijst AEG écht voorop te lopen, want het is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan u de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Uw glanzende vaat wordt hiermee op een prettige werkhoogte gebracht, zodat u het efficiënter en comfortabeler kunt uitladen. En ook het inruimen van de vaatwasser gaat met de Comfortlift natuurlijk sneller en gemakkelijker. Bovendien kunt u het niveau van de bovenkorf eenvoudig aanpassen aan de afwas in de bovenste of onderste korf, zodat de ruimte in de vaatwasser optimaal wordt benut.

AEG-vaatwasser met app

Innovatie en digitalisatie gaan anno 2024 hand in hand. Daarom heeft AEG de My AEG Kitchen App ontwikkelt. In de app ontvangt u onderhoudsberichten en duidelijke stap-voor-stap instructies. Zo houdt u uw Comfortlift-vaatwasser in optimale staat.

Vaatwasser met duurzame programma’s: goed voor planeet én portemonnee

Bij een innovatief bedrijf als AEG staan duurzaamheid en energiezuinigheid hoog in het vaandel. De Comfortlift-vaatwasser heeft daarom een Ecometer-display waarmee u het meest duurzame programma kunt kiezen. Afhankelijk van onder meer de lading en de vuilgraad adviseert de vaatwasser u het juiste programma. Zo bespaart u water én energie. En met het Off Peak Energy-programma kunt u ook specifieke tijdslots invoeren, zodat de vaatwasser draait op het moment dat de energiekosten het laagst zijn.

MaxiSpace koel-/vriescombinatie: 45% meer capaciteit

Een tweede apparaat waar wij u graag meer over vertellen, is AEG’s nieuwe koel-/vriescombinatie van 70 cm breed en 194 cm hoog. De innovatieve MaxiSpace heeft 45% meer capaciteit dan een standaard koel–/vriescombinatie en biedt dus voldoende ruimte voor al uw etenswaren. En er is meer. Wat dacht u van:

  • gelijkmatige koeling van elke legger in de koelkast? AEG noemt dit DynamicAir: een constante luchtstroom die zorgt voor een stabiele temperatuur. Dit voorkomt bacteriegroei en houdt levensmiddelen vers.
  • de afgedichte GreenZone-lade, waardoor groenten niet slap worden?
  • TwinTech® No Frost, zodat u de vriezer nooit meer handmatig hoeft te ontdooien?
  • een dubbel koelsysteem dat voor de ideale vochtigheid zorgt zónder droge vrieslucht te gebruiken? Hierdoor droogt voedsel niet uit.
  • een interieur van 70% gerecycled kunststof? Ook wordt de MaxiSpace geproduceerd in een fabriek waar geen afval achtergelaten wordt.

AEG bij Keukenstudio Regio Oost

Wilt u meer weten over de Comfortlift-vaatwasser of de MaxiSpace koel-/vriescombinatie? Of bent u nieuwsgierig naar andere producten van AEG voor in uw nieuwe keuken? U bent van harte welkom in de keukenshowroom van Keukenstudio Regio Oost in Rijssen. Maak gerust een afspraak.Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.