Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Nieuw in het assortiment: NEFF Graphite Grey Design

20 juli 2021
Nieuw in het assortiment: NEFF Graphite Grey Design

Het bekende merk NEFF heeft de laatste jaren veel nieuwe functies aan hun keukenapparatuur toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan ovens met Slide&Hide®-functie, waarbij de deur bij het openen in zijn geheel in de ovenruimte verdwijnt. Of aan CircoTherm®, dat zorgt voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de gehele ovenruimte. Of aan de afneembare magnetische TwistPad®Fire knop op inductiekookplaten. Uit ervaring weten we bij Keukenstudio Regio Oost dat dit soort noviteiten het koken veel leuker en gemakkelijker maken - en onze klanten weten dit ook. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Vandaar dat NEFF een nieuwe kleur heeft ontwikkeld: Graphite Grey.

Nieuwe kleur in het NEFF-assortiment

De keukenapparaten van het merk NEFF hebben dus onlangs een make-over gekregen. Maar maakt u geen zorgen: de hoogwaardige kwaliteit is onveranderd. NEFF heeft namelijk alleen de uitstraling van de keukenapparatuur aangepast - ovens, warmhoudladen, vacumeerlades, inbouw-espressomachines en enkele afzuigkappen. Vaak zijn de zijlijsten en handgrepen op dit soort keukenapparatuur uitgevoerd in roestvrij staal (rvs), maar trends veranderen en NEFF verandert mee. Dankzij een nieuw materiaal en een eigentijdse kleur - Graphite Grey - heeft NEFF de uitstraling van deze apparaten geüpgraded.

NEFF Graphite Grey Design 1

Graphite Grey zijlijsten en handgrepen op keukenapparatuur

Graphite Grey is een nieuwe lijn roestvrijstalen zijlijsten en handgrepen op NEFF-inbouwapparaten. Kiest u hiervoor, dan ziet uw keuken er met deze stijlvolle, ingetogen tint geweldig uit. Ingetogen inderdaad,  want voor NEFF gaat goed design over eenvoud en het begrijpen van details. Bij NEFF is het die eenvoud dat de basis vormt van elegantie. Keukenapparaten met zijlijsten en handgrepen in Graphite Grey schreeuwen dus niet om aandacht, maar hebben juist een frisse uitstraling.

Grijs is het nieuwe wit 

Bovendien is Graphity Grey geïnspireerd op een trend van 2021: grijs is het nieuwe wit. Grijs is namelijk mysterieus en subtiel, stijlvol en uitnodigend. En welke grijstint u zelf ook mooi vindt, grijs is veelzijdig en neutraal en daarom perfect voor in iedere keuken. Juist daarom combineert NEFF nu zwarte apparaten met zijlijsten en handgrepen in Graphite Grey.

NEFF Graphite Grey-lijn op de Seamless Combination-strips

Goed om te weten: de nieuwe NEFF Graphite Grey-lijn is ook toe te passen op de Seamless Combination-strips. Met deze strips combineert u twee apparaten die boven elkaar geplaatst zijn, zoals twee ovens of een oven en een warmhoudlade.

NEFF Graphite Grey Design 2

NEFF Graphite Grey-lijn bij Keukenstudio Regio Oost in Rijssen

Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over de Graphite Grey-lijn van NEFF? Laat u verder inspireren in onze keukenshowroom in Rijssen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.