Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Uw keukenstudio

Garantie op keukens

Bij Keukenstudio Regio Oost bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit als het gaat om keukens. Ook mag u van ons een tijdige levering van uw keuken verwachten. Wij verlenen op onze merkkeukens (denk aan Sassari keukens, Remmp keukens en Sachsen keukens) de geldende fabrieksgaranties. Deze garantie is voor de meeste keukenmerken vijf jaar. In onze keukenshowroom in Rijssen vertellen wij u graag meer over de specifieke garantie die hoort bij uw keuken in landelijke stijl, strakke moderne keuken of luxe design keuken.
Garantie

Garantie op keukenapparatuur

Uw garantie is meestal pas van kracht op het moment dat u zich aanmeldt op de website van de betreffende leverancier. Wij adviseren u om dit binnen een week na ontvangst van de keukenapparatuur te doen. Wilt u graag meer weten over de garantie op uw keuken of keukenapparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een antwoord op al uw vragen en geven u graag een professioneel en praktisch advies.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Frank Pongers
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.