Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Uw keukenstudio

Garantie op keukens

Bij Keukenstudio Regio Oost bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit als het gaat om keukens. Ook mag u van ons een tijdige levering van uw keuken verwachten. Wij verlenen op onze merkkeukens (denk aan Sassari keukens, Remmp keukens en Sachsen keukens) de geldende fabrieksgaranties. Deze garantie is voor de meeste keukenmerken vijf jaar. In onze keukenshowroom in Rijssen vertellen wij u graag meer over de specifieke garantie die hoort bij uw keuken in landelijke stijl, strakke moderne keuken of luxe design keuken.
Garantie

Garantie op keukenapparatuur

Uw garantie is meestal pas van kracht op het moment dat u zich aanmeldt op de website van de betreffende leverancier. Wij adviseren u om dit binnen een week na ontvangst van de keukenapparatuur te doen. Wilt u graag meer weten over de garantie op uw keuken of keukenapparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een antwoord op al uw vragen en geven u graag een professioneel en praktisch advies.
Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Jos Harbers
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!